Eerste trailer van Syndicate met keiharde dubstep mix van Skrillex

Aan het begin van deze maand werd het oh zo langverwachte vervolg op de game Syndicate aangekondigd door EA. Fans van de serie lopen al lange tijd te schreeuwen om een next-gen versie van deze game en EA beantwoord deze vragen nu met een kneiter harde trailer.

Syndicate speelt zich af in het jaar 2069 waar elk groot bedrijf zijn eigen speciale agent heeft om zijn vieze klusjes op te lossen. Met behulp van allemaal vernuftige nieuwe trucjes en implants kan je het lichaam aanpassen en zul je meer dan een mens worden. Jij bent zo’n agent en zal dus aan de slag mogen om andere bedrijven aan te vallen.

EA heeft onlangs de eerste trailer van Syndicate uitgebracht en hierin krijgen we een hoop brute beelden te zien. De heftige actie wordt ondersteunt met een heerlijke dubstep mix van niemand anders dan Skrillex. Ram snel op die play knop en kijk wat de Syndicate te bieden heeft!

Boxshot Syndicate

Syndicate

Releasedatum:
24-02-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1. Anoniem -   
  Jasper's avatar

  enorm slecht, bah. ik haat skrillex en zijn kut muziek. ik hou van dubstep maar hij kan er niks van. vreselijke geluiden die niet bij de trailer horen en echt lekkere dubstep is het gewoon niet. rusko ,caspa, arion , skream , ed solo enzo.
  DAT zijn de mensen die dubstep kunnen maken, niet die achterlijke uit de maat allemaal herrie door elkaar shit van srillex.

 2.    80 XP
  multikill08's avatar

  Geinige trailer, wel kutmuziek.

 3.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Ziet er op zich nog aardig uit.

 4.    3106 XP
  Patr!ck's avatar

  @multikill08: kut muziek :O

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zo. Wow. Hoi. Ik vind jou nu al leuk.

 6.    267 XP
  Emile's avatar

  Haterz… Skrillex ftw.

Review: Syndicate
EA gaat met Syndicate tegen de trend in, geen online pass
Volgende week nog meer demo’s naar de PlayStation Store
Moord met technologie in een bloederige Syndicate trailer