Het grote PSX-Sense Battlefield 3 Open Beta enquête

De Open Beta van Battlefield 3 is inmiddels in volle gang en we zien overal lezers bij verschillende Battlefield 3 posts hun mening plaatsen, tijd om dit op een centrale plek te doen. In dit artikel hebben we een aantal mini-enquêtes gezet waarin je kort en bondig je mening kan laten weten over de Open Beta van Battlefield 3.

Daarnaast is verdere toelichting mogelijk in de comments, wat natuurlijk alleen maar extra kracht achter je mening zet. Al het fanboy-gedrag over Modern Warfare 3 wordt in dit artikel overigens streng gemodereerd. We verwachten van je dat wanneer je hier een comment plaatst deze goed onderbouwd is en niet een poging tot het starten van een flamewar. Mensen die overduidelijk aan het trollen zijn krijgen meteen een IP-ban van minstens een week.

Enquêtes


Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:

35 reacties

 1. Anoniem -   
  Link's avatar

  Dat gezeik overal over die beta, is verdomme een beta joh. Tuurlijk zien de graphics er minder uit dan in de final. Vind de graphics overigens goed genoeg om een game op zich te zijn, wel wat ondermaats maar wel mogelijk 😛

 2. Anoniem -   
  Link's avatar

  Overigens wel goed zo’n enquete, je ziet meteen dat de meningen enorm verschillen. Het is of goed of slecht, bijna nooit er tussen in 😛

 3. crew Management -    4817 XP
  M4GN3T's avatar

  @Link: Daar denk ik zelf anders over, ik verwacht namelijk dat de final game met multiplayer nagenoeg dezelfde graphics zal hebben als de huidige beta. De graphics van de Bad Company 2 beta waren namelijk ook precies net zoals de final game.

 4.    465 XP
  TwysT's avatar

  Mag ik even muggenziften? De titel begint met het verkeerde lidwoord (de ipv het), de site wordt steeds weer een beetje professioneler, maar zorg ervoor dat dit soort grote fouten niet voorkomen 😉
  Goed initiatief om alle meningen op een centraal punt te verzamelen!

 5. Anoniem -   
  ricardo's avatar

  pc ziet er gruwelijk uit ookal is het een beta ps3 is minder de Multi maar de single ziet er 1000 keer beter uit zaterdag kunnen testen op firstlook 2 minuutjes

 6. Anoniem -   
  MeneerMike's avatar

  er zijn dus zo te zien weer haters geweest die alles negatief invullen , jammer , ik zeg niet welke soort mensen het zijn maar als ik het heb over “die andere game” en 10 jarige kleuters , vind ik dat ik genoeg informatie heb gegeven over deze mensen die deze poll deels verzieken

 7. crew Management -    4817 XP
  M4GN3T's avatar

  @TwysT: was allang aangepast voordat je jouw comment had geplaatst hoor.

 8.    1919 XP
  ddvos's avatar

  De game ziet er heel goed uit vind ik en je hebt ook veel meer het gevoel dat je in een team zit dan bij cod. Toch ben ik meer een cod speler omdat ik wat meer van snelle gameplay hou

 9.    195 XP
  sabasNL's avatar

  Ik durf te wedden dat de mensen die zijn teleurgesteld door de beta niet verder kunnen kijken dan de bugs die al zijn verholpen en de Rush mode die niet de bepalende mode is in de game.

  Eigenlijk vind ik dat mensen nog helemaal niet mogen oordelen over de game op de wapens, graphics en Battlelog na.

 10.    465 XP
  TwysT's avatar

  @M4GN3T: het moet juist ”de” zijn en niet ”het”… Het is ”de enquête” en niet ”het enquête” 😉

 11.    728 XP
  joeythekilla's avatar

  ik vind het lekker spelen,alleen had ik de graphics iets beter verwacht.
  maar alsnog zijn ze best mooi.
  heb em al ge pre-ordert

 12.    118 XP
  nWo_CyBerMaNiaC's avatar

  en ‘what about sound’?

 13.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Is vet game..
  Leuk manier om te ranken..
  Alleen ik had wel meer verwacht van beeld kwaliteit,, dan vind ik bf bc 2 wat beter uit zien… Veder is topgame!!!

 14.    161 XP
  BlackFist's avatar

  Battlefield 3 is Master !!
  waarom omdat ik daar vaak een groepje Campers tegen kom die mijn dag gelijk een stuk vrolijker maken. Jammer dat het knife niet een stukje sneller gaat want dat zijn voor mij de mooiste kills XD!

 15.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Het is gewoon een beta

 16.    3140 XP
  moes's avatar
 17.    3140 XP
  moes's avatar

  Als Battlefield 3 retail versie op een stabiele framerate van 30 fps gaat draaien, dan ga ik deze game een dikke 10 geven! Ik vind wel jammer dat die framerate best wel vaak naar beneden zakt. De graphics zijn prachtig. Zie die dynamische bomen, schaduw, dynamische licht, scherpe grond, reflectie van de tegels, licht van bazooka in het donker. impact van je schot op je omgeving, die explosies en rook.

 18.    113 XP
  lordofcookies's avatar

  ik vind het spel wel leuk, maar heeft mijn verwachtingen op grafisch vlak niet waargemaakt. de gameplay is veel soepeler dan bad company 2, ik vind alleen dat knifen klote.

 19.    80 XP
  laurensmajin's avatar

  ”Ga je Battlefield 3 na het spelen van de Open Beta ook aanschaffen?”
  Does the pope shit in de woods ?

 20.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  @M4GN3T: Mwah, er zit meer haast achter BF3.. En er zit natuurlijk een ander Team achter BF3 dan bij BFBC2.. Maar boven alles is het zo dat alle grafische functies en features in de (PS3 & X360) beta nog niet ingeschakeld zijn.. Dat kan je ook zien aan de grote van de Beta: 1135 MB ofzo.
  Dus ik gok er op dat de Graphics nog beter zullen zijn als dat ze nu al zijn. 🙂

 21.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  @PattyS3:

  INDD!! en Ondanks dat en de foutjes in de Beta wat hoort en goed is voor het volledige spel, ziet het er gewoon super uit en speelt er erg lekker!:D en ondanks dat het 1 map is toch blijft het verlavend:P

 22.    65 XP
  Anotai's avatar

  de poll zou enkel over de beta moeten gaan het dekt namelijk bij lange na niet de BF ervaring. het gros van de features waar bf om bekend staat is niet in de beta aanwezig destructie (nauwelijks) de voertuigen de enorme maps andere game modes enz enz.

 23.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  @Sixstar6:

  Bc2 beter eruit zien?? eehm heb je bf3 op de ps2 gespeeld ofzo?xD de beta ziet er echt wel beter uit als BC2!

 24.    3140 XP
  moes's avatar

  @Sixstar6:

  bc2 mooier dan bf3? HAHA leuke mop ! xD ey vertel nog een mop 😉

 25.    1937 XP
  elazzja's avatar

  @Tom-Zwolle: Ik kan het beeld van sixstar wel begrijpen. BF3 is niet zo speciaal in vergelijking met BC2 aangezien de grafische kwaliteit in die 2 jaar een beetje omhoog is gegaan.

  Daarnaast vind hypen bepaalde mensen de game voor console veel te erg. Zelfs op pc had ik het gevoeld dat het er wat fotorealistischer uitzag met effecten in vergelijking met het spelen van bad company 2 in dx11. BFBC2 speel ik op 1080p in max (dus high) met vsync 60fps. Battlefield 3 speel ik weliswaar ook op high maar er is nog een ultra die bij de release uitkomt. Dan kan ik pas echt concluderen dus ik trek me niet veel van de beta aan.

 26.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  @moes: Ik kan nog en mop ik ben rank 39 met bf3 lol… Ik denk waarom ik er zo over na denk komt wegens pc versie ,,,,

 27.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  jongens dit is wel beta dus het wordt zoizo verbeterd, en ik vindt beta al erg leuk niet alleen om dat het nieuw is maar ook omdat ik iedereen owne met deze game!!! ik sta elke potje sta ik nmr1 dus deze game is voor mij gemaakt.

 28. Anoniem -   
  Retro's avatar

  @MeneerMike: Blijkbaar weet je niet wat een enquete is 😉 En het is niet omdat iemand een negatief oordeel heeft over een game dat het direct een hater of kleuter is ieder zijn voorkeur.

 29.    3140 XP
  moes's avatar

  @Sixstar6:

  jesus fucking christ xD no lifer…hoeveel uur heb je er over gedaan dan? k heb maar 7 uurtjes gespeeld. wie van jullie is hoger dan lvl 39?

 30.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  @moes:

  denk Patty:P hij zat op 37 dus.. Ik zit nog maar op 12 haha

 31.    3140 XP
  moes's avatar

  @Tom-Zwolle:

  whaha ik ook 12 of 14…weet niet meer. in elk geval: FUCKING SLEEEEHEECHT !
  maar jij hebt het druk had ik begrepen.

 32.    408 XP
  HybrisM3's avatar

  Grafisch en gameplay vind ik zwaar verbeterd en realistisch, als straks de voertuigen erin komen (volledige spel) de big ass maps en Conquest is het voor mij helemaal compleet en een dikke 10.

 33.    408 XP
  HybrisM3's avatar

  En ik ben ook nog maar lvl 17 (had ik maar meer tijd)

 34.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  @moes: Lol je bent gebanned, minder schelden volgende keer? xD

  Ik ben level 45 (Colonel) 🙂

 35. Anoniem -   
  k's avatar

  kua graphic en destruction, is het voor de beta wat minder gemaakt, puur om de file grootte van de beta kleiner te maken (onthou, de beta was puur om de servers te testen)

Pro-Russische rebellen gebruiken Battlefield 3 om nep video te maken die Amerika moet beschadigen
Zondag Budgetdag – Games – 16 Februari
DICE is niet van plan om Battlefield 3 als remake op next-gen consoles uit te brengen
Bekijk hier een prachtige Battlefield 3 montage