Sony introduceert ‘Only On PSN’

Het lijkt wel alsof we dit najaar overrompeld worden door games en volgens Sony is er nog plaats voor een actie. Sony komt in Noord-Amerika namelijk met een zeer leuke actie, genaamd Only On PSN.

Iedereen die voor $60 of meer koopt in de Store, krijgt een kortingbon van $10 die geldig is in de maand november. Daarboven komt ook nog eens dat leden van PlayStation Plus een week lang 20% korting krijgen op alle games. Sony Computer Entertainment Europe zal deze actie helaas niet doen, maar voor de mensen die een Amerikaans account hebben is dit uiteraard goed nieuws.

Het bovenstaande is slechts het begin van de actie. Naast korting krijgt de Store ook de onderstaande games. Gelukkig kunnen we de games wel in de Europese Store verwachten.

 • 04-10: Eufloria
 • 04-10: Rochard
 • 11-10: Sideway: New York
 • 13-10: Sodium Collection
 • 18-10: Okabu
 • 18-10: RocketBirds: Hardboiled Chicken
 • 25-10: inFAMOUS: Festival of Blood
 • 25-10: PixelJunk Sidescroller

Naast deze games komen er ook enkele zeldzame PlayStation 2 games naar de Store.

 • God Hand
 • GrimGrimoire
 • Maximo: Ghosts to Glory
 • Odin Sphere
 • Ring of Red.

Een mooie actie van Sony, maar nu wordt het nog moeilijker om te kiezen waar je zuurverdiende centen naartoe gaan.

11 reacties

 1.    3 XP
  Okkay's avatar

  How about Crysis 1?

 2.    101 XP
  Biefstuk's avatar

  er staat nood-amerika ๐Ÿ˜‰

 3.    776 XP
  Sevinho's avatar

  @Biefstuk: Goed opgemerkt

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  20% korting op alles dat is best veel

 5. Anoniem -   
  fifail12's avatar

  Kan iemand mij helpen met probleem, ik heb vandaag fifa 12 gekocht en ben ‘m toen gaan installeren op de ps3. Nou, de installatie lukte wel, maar toen verscheen er opeens een zwarte scherm ERROR en nog een vage code. En ook gaf het aan dat er een mogelijke beschadiging is. Dat is eigenlijk niet het grootste probleem omdat ik garantie heb, maar omdat nu geen enkele spel meer wil opstarten waar ik voorheen geen problemen mee heb gehad. Alleen bf3 beta wil alleen nog opstarten. Als iemand mij wil/kan helpen….?……GRAAG.

 6.    8169 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ahhh ik wordt er ondertussen wel doodziek van dat wij als Europeanen niks van Sony krijgen in services. Amerika krijgt een filmcatalogus, series en van alles wij krijgen MUBI en we kunnen muziek clips kijken. Amerika krijgt mooie bundels met de PS3 wij niet PSN akties exclusieve CE en wij krijgen een afgekeurde stalen hoes LBP2 iemand. Was altijd een groot fan maar dat wordt ook wel minder als ze zo door gaan…..

 7.    8169 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @fifail12: code opschrijven en op googl checken en sony zelf opbellen voor de zekerheid en het probleem uitleggen.

 8.    141 XP
  ray-play's avatar

  @fifail12: wss is je Blue Ray laser kaduuk

 9. Anoniem -   
  fifail12's avatar

  @Flaming_Kaiser —- Ja dom van mij, die heb ik niet opgeschreven en krijg de code ook niet meer te zien. @ Ray-play —- Het is wel toevallig dat ik vandaag die spel koop, de laser opeens kapot is. Vreemd, maar ik ga morgen dan maar gewoon een nieuwe kopen. Ik heb geen zin in dat geouwehoer met garantie. Bedankt voor jullie antwoorden jongens.

 10.    3140 XP
  moes's avatar

  @fifail12:

  kijk anders ff op youtube. er zijn vast wel mensen met het zelfde probleem. wie weet vind je daar een tutorial van hoe je die shit moet fixen. ๐Ÿ˜‰ en anders ben je screwed up…

 11. Anoniem -   
  fifail12's avatar

  @moes —- Nee joh te veel geouwehoer ๐Ÿ™‚ . morgen loop ik gewoon naar bartje en dan is het ook opgelost ๐Ÿ™‚ maar bedankt, ik zal wel even kijken voor als het weer gebeurd.