Shitload aan nieuwe PS3 gameplay video’s van Crysis

Als we het hebben over Crysis, dan praten we over een grafische topper. De game, die haar release maakte op de PC in 2007, was destijds een pareltje en gaat nog steeds prima mee in de game industrie. Ontwikkelaar Crytek is druk bezig geweest met een nóg grafisch verbeterde versie en deze is als het goed is vanaf vandaag verkrijgbaar in de PlayStation Store tegen een betaling van €20,-.

Voor de mensen die nog niet helemaal zeker weten of ze de game opnieuw of voor het eerst willen aanschaffen, hebben we voor jullie een shitload aan nieuwe gameplay video’s van Crysis, opgenomen op de PlayStation 3. Voor de mensen die dit eerste deel nog nooit hebben gespeeld, het bevat uiteraard spoilers.

Boxshot crysis

crysis

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1. Anoniem -   
  remco's avatar

  Heb hem net gekocht in de store.
  Hoef eerst geen video’s te zien.
  Tis en blijft een mooi spel.
  Eerst op pc en nu op de ps3 heerlijk.

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik heb bijna denk wel maand terug de story mod uit gespeelt vond het niet verkeerd,, deze komt ook wel maar nu niet^^ bf3 unt 3 en batman

 3.    3140 XP
  moes's avatar

  voor mij komt dit niet goed uit. Ze hadden dit veel eerder moeten uitbrengen. BF3 komt bijna uit en de beta is nu aan de gang. Dit had gewoon voor crysis 2 moeten uitkomen…die graphics zijn mooooooooooooi

 4.    682 XP
  Hypoman's avatar

  Heerlijk spel, alleen vraag ik me af waarom Farcry er op mijn scherm er beter uitziet dan deze game? Toch een heerlijke game die beter inelkaar steekt dan Crysis 2!!!

Reserveer Crysis 3 en krijg het origineel gratis
Nieuwe gameplay footage van Crysis op de console
Console screenshots van Crysis zien er gelikt uit