Het is weer tijd voor wat gratis goodies en ditmaal zijn ze geleverd door Konami voor hun nieuwste game, Pro Evolution Soccer 2012! We geven één pakket weg bestaande uit een t-shirt, een keychain en een blikje PES energy weg. Om hier kans op te maken hoef je vrij weinig te doen, behalve dan het volgende: klikken op de onderstaande +1 button en ons vervolgens een mailtje sturen naar [email protected] met een link naar je Google+ profiel en/of een mail vanaf je Gmail-account.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PES 2012 pakket'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Konami zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 25 oktober 2011. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Konami.