Het einde van het jaar nadert, de herfst is langzaam binnen komen vallen en de tijd van grote games is bijna aangebroken. Één van de grote titels die we dit najaar kunnen verwachten is toch wel Skyrim, een game met een gigantisch landschap en ruim 300 uur aan game plezier.

Veel van deze games zitten op dit moment in de laatste testfase en de laatst bugs en glitches worden nog verwerkt uit de game. Tijdens deze testfase hebben de ontwikkelaars wel iets heel raars gevonden, namelijk spionerende kippen. Tijdens het spelen wisten de ontwikkelaars niet wat ze overkwam omdat ze continue werden opgepakt, later realiserend dat het de kippen waren die ze continue aangaven.

Dit valt natuurlijk wel onder de sectie ‘humor op de werkvloer’ en dit uit Todd Howard van ontwikkelaar Bethesda Studios dan ook openlijk aan Kotaku. We moeten wel zeggen dat Skyrim iets heeft met kippen.

PC Gamer: Can you think of anything you’ve seen Radiant Story do that’s surprised you?

Todd Howard: Let’s see… something that was good lately… but this was a bug—lately we realised that chickens were reporting crimes. I found that very funny. That was just last week: ‘Why are we getting caught?’ ‘Oh, the CHICKENS are reporting the crimes!’