Konami onthult inhoud eerste DLC voor PES 2012

Elk jaar weer is het een gigantische strijd in de voetbalwereld omtrent FIFA en PES. Fifa heeft vorige week haar beurt gehad met FIFA 12 en heeft een spetterende eerste week achter de rug, met een nieuw verkooprecord! Het wordt dus een lastig klusje voor PES 2012 om dit op 14 oktober te gaan verbeteren, maar we geven de moed niet op.

Tegenwoordig krijgt elke game die uit komt ook te maken met Downloadable Content en ook PES 2012 zal hiermee te maken krijgen. In totaal worden er 160 clubs bijgewerkt waarmee honderden spelers profiteren van realistische statistieken en vaardigheden die zijn afgestemd op hun real-life speelstijl. Ook voegt deze eerste DLC een totaal aan 13 nieuwe voetbalschoenen toe, variërend van Nike tot Adidas en nog meer.

Buiten deze voetbalschoenen om zullen er ook tenue updates zijn voor 29 clubs, waaronder Real Madrid, Sporting Lissabon en Bayer Leverkusen. Naar verluid zal deze eerste DLC geheel gratis zijn en te downloaden zijn zodra de game verkrijgbaar is.

Boxshot Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012

Releasedatum:
27-09-2011
Genre:
Sport
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    776 XP
  Sevinho's avatar

  WAAROM MOET ER ALTIJD BEGONNEN WORDEN ( BIJ FIFA OF PES NIEUWS ) MET: ‘Elk jaar weer is het een gigantische strijd in de voetbalwereld omtrent FIFA en PES.’

  EN BIJ BATTLEFIELD EN COD: ‘Elk jaar weer is het een gigantische strijd in de schietwereld omtrent Battlefield en Call of Duty.’

  STOP DAT AUB!!!

 2. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  @Sevinho: Het is toch ook zo?? Je kan er moeilijk omheen draaien en het houd de spanning een beetje hoog 😉

 3.    510 XP
  Seven's avatar

  Ben je een competitie begonnen, voer je een update uit en jawel.. je sterspeler geblesseerd.

Konami trekt de stekker uit de online services van Pro Evolution Soccer 2012
Vanavond Nederland – Engeland, Konami voorspelt met nieuwe PES12 trailer
PES2012 december-patch details
Konami geeft PES12 update vrij