Deze maand zal onze portemonnee weer wat lichter aanvoelen. Leuk langs de ene kant, maar totaal niet leuk omdat er dit jaar nog zoveel toppers aan zitten te komen. Eén van die toppers is Battlefield 3 dat eind deze maand uitkomt. We hebben van de game al enkele beelden kunnen zien van Operation Mètro en Caspian Border, maar nog geen beelden van een derde map.

Er er zijn beelden verschenen van de derde multiplayer map van Battlefield 3, genaamd Grand Bazaar. In het ruim twaalf minuten durende fragment kunnen we een goed beeld vormen van de map. Helaas voor de fans van jets, maar het lijkt erop dat ook in Grand Bazaar geen jets aanwezig zijn.

http://youtu.be/DQe2sSSNhZs

Naast Grand Bazaar zijn er nog beelden opgedoken van een multiplayer map van Battlefield 3. Operation Firestorm zal de vierde map zijn waarvan we beelden te zien krijgen. Operation Firestorm is opmerkelijk groter dan Grand Bazaar en je kan er ook met jets en helikopters kunnen vliegen. Tien minuten aan gameplay van Operation Firestorm kan je hieronder zien.

http://youtu.be/ubDgYNtQgyY

Bedankt De Zak Aardappelen, PattyS3, NLgerben en henkie om de links door te sturen! Heb je ook een nieuwstip voor ons? Stuur het dan door via deze link.