Het is bijna zover, want op 25 oktober zal Battlefield 3 eindelijk in de winkelschappen liggen. Veel hardcore gamers zijn de bèta nog volop aan het spelen, welke morgen aan een einde zal komen. Als je dus nog een laatste indruk wil vangen van de game, geniet er dan nog maar eventjes van.

Zojuist hebben we iets gevonden over deze game, waar we stiekem toch best wel jaloers op zijn. Gamestop heeft namelijk een PlayStation 3 Slim Vault bundel onthuld voor Noord-Amerika. Mede omdat deze bundel er gewoon super sexy uitziet, willen we deze graag met jullie delen. Tevens zal deze bundel ook nog geld besparend zijn, want de mensen die deze bundel aanschaffen zullen $50,- goedkoper uitkomen. Of Europa ook nog een desbetreffende bundel krijgt is nog maar af te wachten, maar we gokken helaas op een nee.

Update: In de reacties hebben we kunnen lezen dat deze bundel ook verkrijgbaar zal zijn in Europa. Wij kunnen deze bundel aanschaffen voor €130,-. Als je alleen interesse hebt in het omhulsel, deze kost €89,99 en beide zijn hier te verkrijgen.