MAG is een game waar ongetwijfeld vele PS3-gamers reikhalzend naar uitkijken. Met 256 man online knallen, het lijkt wel een droom die uitkomt. Om deze droom te vervullen is wel wat zekerheid nodig. Daarom zal er van MAG zoals je al wist een beta verschijnen. Hierover is echter slechts nieuws verschenen. Hijima, de Europese franchise manager van MAG, heeft op het officiële PlayStation forum het volgende gezegd over de eventuele beta van MAG.

“Sorry to pee on your proverbials all, but MAG is likely to be tested by the Beta Trial community only in Europe.  If plans change then you’ll be made aware of how you can register, but I just don’t want people getting their hopes up unnecessarily.”

Dit betekent dat de beta alleen beschikbaar zal zijn voor mensen die zijn aangemeld bij de Europese Beta Trial community. Een teleurstelling dus voor de mensen die hier niet bij zijn aangesloten. Onlogisch is het niet, Zipper wil natuurlijk eerst alles goed testen. Misschien dat er later nog een beta volgt die voor meer mensen beschikbaar zal zijn.

Voor de mensen die wel aangesloten zijn bij de Europese Beta Trial community is dit goed nieuws, zij krijgen zeer waarschijnlijk de beta van MAG! Sharen zal zeer waarschijnlijk niet mogelijk zijn omdat de beta gebonden is aan het account.