Vandaag is er een late ‘Dinsdag Blu-ray dag’ helaas, maar dan alsnog de vertrouwde aflevering. Vandaag staan we een beetje in het teken van een tienjarig jubileum van een grote mediadistributeur, namelijk Bol.com. Waarom geven we hun aandacht? Om het simpele feit dat ze vanwege hun tienjarige jubileum Blu-ray Discs in de aanbieding hebben gegooid. Met vele keuzes tot je beschikking en kortingen die kunnen oplopen tot 50%.

Dit doen we ook omdat de meeste films op het nieuwe schijfje te duur zijn, maar deze een periode bij Bol.com lekker voordelig en goedkoop zijn. Natuurlijk lichten wij er even drie toppers voor jullie uit die wij zeker aanraden en klik hier om naar alle aanbiedingen te gaan die Bol.com voor jou in petto heeft.

Der Untergang


Cast: Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara, Corinna Harfouch, Ulrich Matthes, Juliane Köhler, Heino Ferch, Christian Berkel, Matthias Habich
Regisseur: Oliver Hirschbiegel
Speelduur: 156 minuten

Dit is misschien wel de spraakmakende film over de Tweede Wereldoorlog ooit gemaakt. Der Untergang laat je de laatste dagen zien van Adolf Hitler, in zijn oorlog tegen de rest van de wereld. Zijn leven en van die van zijn secretaresse die hem niet alleen kan laten is boeiend en dramatisch tot het einde, vol met de keiharde waarheid. Een film die je moet zien wil je meer weten te komen over het einde van de oorlog.

Klik hier om Der Untergang te bestellen met maar liefst 26% korting.

Transformers


Cast: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Rachael Taylor, Jon Voight, John Turturro, Kevin Dunn
Regisseur: Michael Bay
Speelduur: 144 minuten

Na de succesvolle strips en tekenfilms over de Autobots en Decepticons is er daar eindelijk de film Transformers die zeer een groot succes is geworden. De Autobots komen op aarde om de Energon in handen te krijgen en te vernietigen voordat de kwaadaardige Decepticons deze in handen krijgen en de Aarde over willen nemen. Hierbij hebben ze hulp nodig van Sam en Mikaela, gespeeld door de geniale jongeling Shia LaBeouf en de bloedmooie Megan Fox. Volop actie en spanning, wat je ook kan verwachten van de pas in de bioscoop uitgekomen opvolger van deze film Transformers: Revenge of the Fallen.

Klik hier om Transformers te bestellen met maar liefst 26% korting.

Reservoir Dogs


Cast: Quentin Tarantino, Chris Penn, Harvey Keitel, Tim Roth, Steve Buscemi, Michael Madsen, Edward Bunker
Regisseur: Quentin Tarantino
Speelduur: 154 minuten

Een geniaal script zorgt ervoor dat één van Hollywood’s beste regisseur een topfilm neerzet over een geflopte overval op een juwelier. Alles wordt teruggedraaid om erachter te komen wie ze heeft verraden. Daarbij hebben ze een politieagent gegijzeld en wordt er veel bloed vergoten. Geniaal gespeeld door de regisseur zelf ook: Quentin Taratino. Daarbij nog een topcast met onder meer Harvey Keitel en Tim Roth. Een film die je niet verwacht en wat je bezig houdt tot het einde van de film.

Klik hier om Reservoir Dogs te bestellen met maar liefst 52% korting.

Volgende week weer een nieuwe ‘Dinsdag Blu-ray dag’ en als je nog tips of suggesties hebt, kijk dan even hier en laat het weten.