Rocken met Rocksmith kan pas in 2012

Sinds Guitar Hero zijn deuren heeft gesloten, zitten we allemaal te wachten op Rocksmith. In deze muziekgame van Ubisoft speel je niet met een plastieken gitaar, maar met een echte! Hierdoor leer je echt op een gitaar spelen. Het is een tijdje geleden dat we nog iets gehoord hebben over deze game.

Rocksmith ging normaal dit jaar nog uitkomen, maar Ubisoft heeft op de Facebookpagina van Rocksmith bekendgemaakt dat de game in Europa uitgesteld is tot 2012. Dit wegens de muziekvergunningen en andere factoren. Moest je willen importeren moet je wel opletten: de PS3-versie is niet regio verbonden, maar ondersteunt geen PAL. Tevens is het PlayStation Network wel regio verbonden waardoor je geen DLC kan downloaden.

Boxshot Rocksmith

Rocksmith

Releasedatum:
11-10-2012
Genre:
Muziek
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1. Anoniem -   
  moes's avatar

  beste redactie. zouden jullie mijn ban willen weghalen, want ik snap niet waarom ik gebanned ben. ik wil gewoon dagelijks op jullie website kijken en normaal commenten. Ik kan niet meer op jullie website met mijn eigen computer. Ik krijg wit beeld. En Als jullie mij vertellen wat ik fout heb gedaan, dan weet ik in elk geval wat ik de volgende keer niet moet flikken, want ik wil gewoon op jullie site blijven kijken. Ik doe dat dagelijks en ik wil niet slijmen. Jullie battlefield nieuws is gewoon snel. Sneller dan Gamekings en al die andere websites in elk geval. Bijvoorbaat Dank.

  mijn account naam: Moes
  IP: 94.210.66.166

 2.    40 XP
  sofaking's avatar

  Hier zit ik dus wel op te wachten, eindelijk een leuke interactieve manier van gitaarles voor thuis.

 3.    183 XP
  Jackal's avatar

  @sofaking: Inderdaad. Ik keek al erg uit naar deze game, maar zal nu moeten wachten tot ongeveer maart. De gitaar is in ieder geval al aangeschaft 🙂

 4.    510 XP
  Seven's avatar

  Hoeveel gaat dit ons nu weer kosten…. het idee is trouwens briljant!

 5.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @Seven:
  Ik heb het spel voor 65E gekocht bij eStarland.com. Het spel met een gitaar erbij zal tussen de 130-150E gaan kosten. En daar zit dus een echte gitaar bij.

Rocksmith krijgt een launch trailer en ligt vanaf morgen in de winkels
Gamescom trailer van RockSmith vrijgegeven
Impressie: Rocksmith
RockSmith komt dan eindelijk naar Europa