Gisteren was de update voor de Amerikaanse PlayStation Home bekend, maar vandaag krijgen wij, de simpele Europeanen, ook een grote update voor het geliefde PlayStation Home. We moeten eerlijk zeggen: Sony krijgt het nu eindelijk door dat ze ons niet moeten benadelen tegenover de Amerikanen. Begrijp je niet wat we bedoelen? Lees maar snel verder wat Elliott Linger, de Europese Product Manager van SCEE, voor ons in petto heeft vandaag en je zult alles begrijpen.

Als eerste mogen we genieten van nieuwe Killzone 2 content. In het winkelcentrum kan je namelijk de Killzone 2 Visari Throne Room aanschaffen en als extraatje kan je een exclusief Killzone 2 PS Home bonusartikel krijgen: de Visari plant & container. Om dit artikel te bemachtigen, moet je het Officiële Europese PlayStation Blog in de gaten houden, maar natuurlijk ook PS3-Sense, want wij melden natuurlijk ook al het laatste nieuws.

[nggallery id=123]

Daarnaast hebben ze ook aardig veel nieuwe kleding in het winkelcentrum van Killzone 2 klaar liggen om gepast en gekocht te worden. Denk maar eens aan het exclusieve Helghast Tacticians kostuum, vele T-shirts en nog meer meubels voor je appartementen. Ook moet je Killzone.com in de gaten houden voor een limited edition promotiecode welke je nog meer exclusieve items geeft voor je Visari Throne Room.

Nog leuker nieuws is misschien de space van SOCOM die al twee weken in de Amerikaanse PS Home te bewonderen was. De SOCOM Tactical Operations Centre is nu ook bij ons beschikbaar. Dit is de eerste van de twee spaces die komen in PlayStation Home van de succesvolle game SOCOM en als je denkt dat dit alles was wat wij krijgen, nou, dan heb je dat heel goed mis.

[nggallery id=108]

Zoals wij gisteren al meldde, krijgen de Amerikanen een space van de PlayStation 3 exclusive inFAMOUS, maar wij ook! The Abandoned Docks of Empire City is met dezelfde futures als in de Amerikaanse versie van PlayStation Home bij onse beschikken. Dus ook met de Graffiti Wall mini-game, exclusieve media-content van Sucker Punch en de ander mini-game, die volgens Locust_Star een ‘scrolling shooter-type button-masher’ is.

[nggallery id=119]