Boss fights en gameplay beelden van Sonic Generations

Sonic wordt twintig jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. SEGA doet dit door een nieuwe game te maken met Sonic in de hoofdrol, namelijk Sonic Generations. In het spel kan je met de jonge en de oudere versie van de blauwe egel aan de slag gaan.

In Sonic Generations zal Sonic het soms lastig krijgen. Hij moet het onder andere opnemen tegen Doctor Robotnik. Niet alleen tegen hem, maar ook met Silver, Chaos en Metal Sonic zal Sonic het moeten uitvechten. Een trailer van deze boss fights kan je hieronder zien.

http://youtu.be/Uw5mxuibYOs

Naast al dat geweld zijn er ook nog de gewone levels waarin je een zo snel mogelijke tijd moet afleggen. In het vijftien minuten durende filmpje zien we Sonic door Seaside Hill en Sky Sanctuary rennen. Naast de beelden kan je ook een interview horen van CNET met Aaron Webber. Dat kan je allemaal horen en zien in het onderstaand filmpje over Sonic Generations.

Sonic Generations zal een mix worden tussen klassieke en moderne elementen. Hoe het zich gaat vertalen in de game weten we op 4 november.

Boxshot Sonic Generations

Sonic Generations

Releasedatum:
04-11-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
SEGA
Ontwikkelaar:
Zondag Budgetdag – Games – 10 November
Gepubliceerd op 10 nov, 2013 om 15:59
Sonic Generations krijgt een launch trailer
Gepubliceerd op 1 nov, 2011 om 01:17
Eerste Sonic game zal gratis bij Sonic Generations zitten
Gepubliceerd op 24 okt, 2011 om 20:27
PlayStation Store Update EU – 19 oktober
Gepubliceerd op 19 okt, 2011 om 16:47
  1.    310 XP
    killbilspier's avatar

    so ziet er gaaf uit zeg, vind het wel mooi om te zien als iemand sonic goed kan bijv. in dat onderste filmpje dan ziet het er zo chill uit maar altijd als ik speel dan val ik weer overal vanaf en ga ik altijd maar dood enzo