Lost Planet 2

Lost Planet 2 is een Third-Person Shooter die zich afspeelt op de planeet E.D.N. III. Dit is dezelfde planeet als in het eerste deel, Lost Planet: Extreme Condition. Toen was de planeet nog bedolven onder een gigantische laag sneeuw en ijs, de afgelopen tien jaar is het klimaat op de planeet echter drastisch veranderd en heeft de sneeuw plaats gemaakt voor nieuwe omgevingen zoals moerassen en jungles.

In Lost Planet 2 wordt het verhaal verteld uit het perspectief van verschillende groepen Snow Pirates die op de planeet leven. In de game creëer je jouw eigen personage om mee op avontuur te gaan. Je hoeft het in dit deel niet in je eentje te doen, want je kunt ook met drie vrienden aan de slag gaan in de coöperatieve speelmodus.

Prijs: €9,20
Verzendkosten: €2,50
Link: MyMemory
PayPal: Ja

Super Street Fighter IV

‘Super Street Fighter IV’ bevat tien nieuwe karakters en kleine aanpassingen ten opzichte van ‘Street Fighter IV’. Elke vechter is een klein beetje aangepast op basis van de feedback van hardcore spelers. ‘Super Street Fighter IV’ moet de meest ultieme Street Fighter-game ooit zijn!

Je kunt in ‘Super Street Fighter IV’ spelen met al je favoriete klassieke krijgers, zoals Ryu, Ken, Chun-Li en Guile. Alle personages uit ‘Street Fighter IV’ zijn voorzien van nieuwe spectaculaire Ultra Combo-handelingen. Bovendien is de lijst met vechters aangevuld.

Hierbij is Yuri compleet nieuw, en mogen we rekenen op de komst van Ibuki, Makoto, Dudley, Adon, Hakan, Guy, Cody, Deejay en de oude bekende indiaan T. Hawk. In totaal vind je 25 personages in ‘Super Street Fighter IV’. Het is in ‘Super Street Fighter IV’ de bedoeling dat je met het door jou gekozen personage al je tegenstanders weet te verslaan. Per personage wordt er door middel van mooie tekenfilmpjes een verhaal verteld, en steeds weer mag de speler zijn vuisten laten tellen.

‘Super Street Fighter IV’ bevat meer personages dan ‘Street Fighter IV’ en bovendien is de online spelmodus aangepast en verbeterd. Zo kunnen acht spelers een competitie opzetten, kan er online onderling gevochten worden. In de ‘Endless Battle’ kunnen maximaal acht spelers tegen elkaar spelen alsof ze in de arcadehal staan. De winnaar blijft staan, en de verliezer wordt vervangen. Tijdens de gevechten kunnen spelers met elkaar communiceren.

Prijs: €14,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Crysis 2

Crysis 2 speelt zich af in de toekomst en plaatst je in een wereld die is verwoest door een reeks klimaatrampen. De maatschappij staat op de rand van de afgrond en juist op dat moment keren de buitenaardse wezens terug naar aarde met een leger om de mensheid te vernietigen. Hun aanval begint in New York. De stad staat in vuur en vlam, in de straten patrouilleren de buitenaardse strijdkrachten en de inwoners worden geveld door een epidemie.

De Amerikaanse strijdkrachten zijn niet opgewassen tegen het invasieleger en het is aan een supersoldaat om de wereld te redden. De speler neemt plaats in het speciale pak van deze soldaat en moet gebruikmaken van alle extra mogelijkheden die deze zogenaamde Nanosuit 2 biedt. Dit pak geeft de speler bijzondere krachten. Zo kan hij onzichtbaar worden, zeer snel bewegen en bijzonder harde klappen uitdelen.

De verschillende Nanosuit-krachten in combinatie met de verschillende beschikbare wapens geeft de speler de mogelijkheid om zijn aanvalstactiek steeds aan te passen aan de situatie. Dit geldt niet alleen voor de verhaalmodus, maar ook voor de competitieve multiplayermodus waarin de speler het opneemt tegen andere spelers online.

Prijs: €22,99
Verzendkosten: €1,95
Link: GameDiscounter
iDEAL: Ja