Trip verslag launchparty van Batman: Arkham City

Er is altijd een feestje te vieren als na een lang ontwikkelingsproces een game eindelijk af is. Vooral als het eindproduct een beest is als Batman: Arkham City is een feestje meer dan verdient. We kregen dan ook een erg illustere uitnodiging voor de launch party van Batman: Arkham City waar The Riddler een gastoptreden had…

Eventjes gamen

De locatie voor het event was top geheim en uiteindelijk na een lange reis, kwamen we aan bij een oud pakhuis. Eventjes vroegen we ons af of het hier wel was, maar al snel werden onze vermoedens bevestigd door de grote Batman fakkels buiten de deuren en het grote doek van de game dat boven de deur hing. We gingen maar snel naar binnen, want buiten was het veel te koud om te blijven staan, ondanks de hitte die van de fakkels af kwam.

Binnen konden we een mooie aankleding, volledig in Batman stijl natuurlijk, aanschouwen. Maar waar staan die consoles? We moesten de game toch nog even in onze handen hebben voordat we gingen feesten. Een kleine draai naar links en daar stond de game in al zijn glorie te sprankelen. Even spelen en ja hoor…wij zijn verkocht, dit wordt een feestje! Helaas werd onze speelsessie abrupt onderbroken…

Go and be beriddled!

Want plots slaat het licht uit en gaan de spots aan. We horen een enge schater en uit het niets zien we The Riddler boven staan die ons uitlacht om onze kleine hersencapaciteit. The Riddler’s online challenge was door een aantal gamers verslagen en de finalisten waren hier bijeen gekomen om The Riddler op zijn eigen terrein te verslaan. Er moesten met behulp van je mobiel, een aantal locaties gevonden worden om een grote prijs te winnen: De collector’s edition van de game, een levensgroot standbeeld van de vleermuisman en een verzorgd weekendje naar Brussel! Daar doe je het toch maar voor.

Wij keken toe hoe de velen mensen panisch rond aan het rennen waren, opzoek naar die geheime locaties. Ondertussen genoten wij van de DJ die aanwezig was en natuurlijk van de gratis pizza’s. Uiteindelijk kwam de winnaar uit de kast en mocht hij trots zijn prijzen in ontvangst nemen van The Riddler himself. Een geslaagde avond die ons helemaal klaar stoomde voor onze speelsessies met Batman: Arkham City!

Boxshot Batman: Arkham City

Batman: Arkham City

Releasedatum:
21-10-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    1377 XP
    xFatalz's avatar

    Batman is lame !

Batman: Return to Arkham HD Collection gespot op GameStop Italië
Special: Op weg naar Arkham Knight – De grote verstedelijking
Current-gen remaster van de Arkham games onderweg
Zondag Budgetdag – Games – 23 Juni