Gran Turismo 5 DLC voor ons nu al beschikbaar

Eerder vandaag hadden we al het nieuws voor jullie dat de Amerikanen de Gran Turismo 5 DLC niet met de Store Update van vannacht zullen krijgen. Hoewel de Amerikanen hier niet al te blij mee zullen zijn, hebben wij wel iets leuks met de DLC.

Deze is namelijk nu al te downloaden in de PlayStation Store, zonder dat de algehele PS Store update is geweest. De DLC zal bij ons dus niet uitgesteld worden en wij kunnen weer ouderwets scheuren.

Meer informatie over de DLC en wat er allemaal in zit kun je vinden in een wat ouder artikel, die je hier kunt lezen.

Boxshot Gran Turismo 5

Gran Turismo 5

Releasedatum:
24-11-2010
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

7 reacties

 1.    1920 XP
  elazzja's avatar

  Grote games kunnen zelf bepalen wanneer hun content online komt want normaal is de update op woensdag. Jammer voor de Amerikanen want wat kan het probleem zijn. Valuta, beoordeling door één of andere instelling…

 2.    3140 XP
  moes's avatar

  is die shit gratis of wat? ik heb gt5 hier liggen, maar ik doe er niks mee….

 3.    1920 XP
  elazzja's avatar

  @moes: Onlangs is er een 2.0 update verschenen die naast het verbeteren van de functies ook wat nieuwe dingen met zich mee bracht. Weliswaar is er qua content niet veel verandert op een aantal nascar auto’s een een nissan na.

  De DLC die nu verschenen is bestaat uit een paar verschillende pakketten. Track pack met 2 nieuwe banen met 5 varianten, een car pack met 15 nieuwe premium cars (vooral japans op een paar na), een paar packs met bepaalde customization stuff zoals lak, kledij en dergelijke. Allemaal ongeveer verschillende prijzen en in totaal zo rond de 12 euro.

 4.    3140 XP
  moes's avatar

  @elazzja:

  aah niks voor mij dus, maar thnx for the information 😉

 5.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Mooi, ik ga GT5 morgen halen

 6.    510 XP
  Seven's avatar

  Dus die snelle bak van red bull is nog gratis te downloaden?

 7.    17 XP
  Soren's avatar

  Heb de complete set gisteren wel gekocht. Spa is wel leuk om erbij te hebben, daarnaast krijg je ook wat nieuwe premium auto’s. Al die kleding, lakkleuren enz doe ik vrij weinig mee. Wel gekocht, dus wellicht ooit nog handig.

  Wel appart: zodra je hem koopt, verdwijnt die ook uit de store. Volgens mij een soort anti-share beveiliging. Vervolgens kun je in het spel de content installeren. Ik weet niet of het vaker gebeurd, maar ik zag het voor het eerst.

Update 2.16 voor GT5 komt uit op 31 mei, is de allerlaatste patch
Sony haalt Gran Turismo 5 DLC op 30 april offline
Sony trekt de stekker uit servers Gran Turismo 5 en Resistance 1 t/m 3
Meer dan 100.000 man speelt nog dagelijks Gran Turismo 5