Catwoman code Batman: Arkham City werkt soms niet

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ea0ced2820c0.jpg

Er lijken problemen te zijn met de Catwoman PlayStation Network code die bij Batman: Arkham City zit. Niet werkende en soms zelfs ontbrekende codes worden gemeld door kopers van de game. Volgens Warner Bros. gaat het alleen maar om een klein aantal aan klanten, namelijk minder dan 0.05 procent van alle verkochte units. De uitgever zegt dan ook in onderstaand statement, onlangs gepubliceerd op haar eigen site, dat ze je vragen te bellen of mailen indien je problemen hebt met de code.

“While the number of affected versions is very small, WB Games apologises for any inconvenience this has caused and we are committed to getting these issues resolved as quickly as possible. All who are experiencing any issues with the game are requested to contact WB Games customer service department by calling (410) 568 – 3680 , emailing [email protected] All matters will be handled promptly.”

Alle nieuwe units van de game bevatten een code die je toegang geeft tot de Catwoman’s content, een soort online pass alleen dan met een eigen draai. De game scoort tot nu toe hoge ogen en kent een gemiddeld review cijfer van 9.6 op Metacritic. Binnenkort verschijnt de review op PSX-Sense geschreven door eindredacteur Florian Albronda, de game zelf is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Boxshot Batman: Arkham City

Batman: Arkham City

Releasedatum:
21-10-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dat is rot voor de mensen die geen catwomen hebt…

 2.    4554 XP
  ps3dennis's avatar

  Bij mij werkte de code die bij ICO en shadow….. zit niet. Het zal je maar gebeuren bij een PSN kaart.

 3.    5855 XP
  7th-son's avatar

  gewoon een kwestie van bellen/mailen naar degene waar je em gehaald hebt (dan krijg je zo een nieuwe waarschijnlijk) of playstation bellen

 4. Anoniem -   
  Bruintje Beer's avatar

  Dacht eerst dat het kwam omdat ik de game op de achtiende al aan het spelen was.!!
  Geloof er geen zak van dat ik een van de 0,05 % ben die met dit probleem zitten. Er zullen vast wel meer zijn die Catwomen niet kunnen Downen. Maar goed zal de klacht maar eens reclameren.!

Batman: Return to Arkham HD Collection gespot op GameStop Italië
Special: Op weg naar Arkham Knight – De grote verstedelijking
Current-gen remaster van de Arkham games onderweg
Zondag Budgetdag – Games – 23 Juni