Niet alleen de releasedatum van Battlefield 3 komt steeds dichterbij. Ook die van Modern Warfare 3 duurt niet lang meer en om dat te vieren heeft Infinity Ward bekend gemaakt dat er in Call of Duty 4, World at War, Modern Warfare 2 en Black ops komend weekend een dubbel XP weekend zal plaatsvinden .

In Modern Warfare 3 zal een zogenaamde Prestige Shop aanwezig zijn waarin je Prestige Tokens in kunt wisselen om extra content te unlocken. Prestige Tokens zijn te krijgen als je in Call of Duty 4, Call of Duty:World at War, Modern Warfare 2 of Black Ops aan de Prestige bent begonnen. Het is nog niet bekend of deze Prestige Tokens direct beschikbaar zijn wanneer de game uitkomt.

In het komend weekend is het dus mogelijk om te prestigen mocht je hier nog niet aan begonnen zijn en als je extra content wil unlocken in Modern Warfare 3. Als je al aan de prestige bent begonnen, hoef je dat niet nogmaals te doen.

De vraag is dan toch of dit komend weekend wordt gedaan omdat dan de release van Battlefield 3 plaatsvindt. ย Onderstaand hebben we nog een video bijgevoegd waarin Robert Bowling uitlegt hoe de Prestige Shop in zijn werk gaat. Bekijk hem snel.

http://youtu.be/InDcqhtsJyg