Netflix naar Engeland en Ierland, het begin is er

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ea52d5145e21.jpg

Eerder kon je al lezen over de ergernissen van onze eindredacteur Marc, over het feit dat we in Nederland geen Netflix kunnen kijken op onze PS3’s. Vandaag komt alleen het nieuws naar buiten dat de service voor het eerst in Europese landen uitkomt, waaronder Engeland maar ook Ierland. Dit maakte het bedrijf vandaag bekend. Netflix kan bekeken worden op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en sinds kort ook de Nintendo 3DS. Of de service ook naar de PS Vita komt durven we niet te zeggen, maar hoogstwaarschijnlijk wel.

Informatie over een launch in Nederland en/of Belgie moet helaas nog uitblijven, alhoewel dit wel een ontzettend goed begin is. Voor mensen die niet weten wat Netflix is; deze service is enorm populair in Amerika en Canada omdat er een ongelimiteerd aantal films en TV-series gestreamd kunnen worden voor slechts 8 dollar per maand.

5 reacties

 1.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  joepie de poepie 🙂

 2.    235 XP
  Poulske's avatar

  Nu nog naar Nederland. 🙂

 3.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  tjah wij gaan lang moeten w8en

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Nu nog 3 jaar wachten en dan heeft Duitsland het eindelijk en dan nog eens 5 jaar hebben wij het eindelijk.

 5.    31 XP
  Bones's avatar

  OH, dat van die 8 dollar klinkt niet slecht, dat had ik bij dat stukje van Marc gemist.
  Als het in Nederland beschikbaar zou komen en gaat zo rond de 8 Euro(iets meer of liever minder mag ook) kosten, dan gaat mijn Film1 abonnement de deur uit.