http://playsense.nl/images/file/img_4ea588a8eea2b.jpg

Bij elke grote release is het altijd maar weer een sport om de game eerder te krijgen dan de eigenlijke street-date. Met Grand Theft Auto IV waren er slechts enkele winkels die overstag gingen met verkopen voordat het mocht en met Call of Duty was het ook hetzelfde. Nu hebben we al van verschillende bronnen gehoord dat de winkels Battlefield 3 binnen hebben gekregen, ook voor de consoles.

Om de verkoper zover te krijgen om de game aan je te verkopen hebben we een aantal tips voor je. Aangezien de verkoper niet gesnapt wilt worden en een hoge boete wilt krijgen, moet er dus voorzichtig gehandeld worden. Zelf heb ik bijvoorbeeld Modern Warfare 2 toen 3 dagen voor de release kunnen scoren bij een Intertoys.

Check onze tips hieronder hoe jij het beste Battlefield 3 morgen al kan scoren.

  • Betaal altijd in contant geld en biedt eventueel aan het bonnetje later op te halen, pinnen zorgt voor papiersporen en contant geld niet.
  • Zorg dat je een winkel probeert die zich niet in een grote stad bevindt, meestal zijn speelgoedzaken in de kleinere dorpen een zeer goede oplossing.
  • Zorg dat je een vrouwelijke verkoper krijgt, het klinkt misschien heel seksistisch maar met een vrouwelijke werknemer heb je meer kans dan met een mannelijke werknemer.
  • Hang een lul-verhaal op, je vliegtuig vertrekt bijvoorbeeld een dag voor de release naar New York en je hebt je neefje belooft de game mee te nemen. Als je immers daar landt heb je niet echt meer de tijd de game te kopen. Wees hier zelf creatief in.
  • Hou je voor de domme, laat niet blijken dat je weet dat de game nog niet uit is maar doe net alsof je neus bloedt.

Hopelijk kun jij morgen en overmorgen met deze tips uit de voeten en mocht je succes hebben? Laat dit dan wel even weten in de reacties.