De laatste Battlefield 3 check voor de launch

Nog twee dagen en dan kunnen we eindelijk aan de slag met de shooter van EA: Battlefield 3. Naar 27/10 was nog nooit zoveel uitgekeken als nu en we moeten zeggen dat het ook logisch is. De afgelopen maanden hebben wij, PSX-Sense, je voorzien van het laatste nieuws rond Battlefield 3. Vandaag is het een van de laatste dagen dat Battlefield 3 veel in het nieuws gaat komen en voorzien wij een mooi afscheid en ook een mooi begin. Natuurlijk zal Battlefield 3 na de release nog in het nieuws komen, maar niet meer zoveel als afgelopen dagen, weken en maanden.

Multiplayer maps

Er zijn al heel wat beelden de revue gepasseerd, maar er duiken nog steeds nieuwe beelden op van Battlefield 3. Voor al diegene die te lui zijn om even op YouTube te surfen, volgen hier enkele nieuwe multiplayer beelden van de game.

http://youtu.be/nxfg2J1SLOE

Screenshots

Het moeten niet altijd bewegende beelden zijn om een mens gelukkig te maken. We kunnen ook genieten van prachtige screenshots bijvoorbeeld. Meestal duiken er beelden op die niet door EA verspreidt zijn, maar er zijn zo van die zeldzame momenten dat het wel gebeurd. Hieronder kan je daar een voorbeeld van vinden.

Een opvallende bug

Niet altijd is er rozengeur en maneschijn, zelfs niet in Battlefield 3. De game kampte met een aantal bugs in de beta, desalniettemin hebben we met volle teugen van de beta genoten. De PC-gamers onder ons hebben ook al kunnen proeven van de Capsain Border map. Deze map had niet zoveel bugs als de Operation Metro map, maar toch was er één bug die ons opviel. Je kan op die map niet alleen met helikopters of jets vliegen, maar ook met tanks. Check zeker de onderstaande beelden.

Walkthrough

Het is EA niet gelukt om beelden van de singleplayer van het net te houden. Wat je hieronder vindt, zijn beelden van twee singleplayer missies van Battlefield 3. Voor diegene die geen spoilers willen, een boodschap: niet kijken. Voor wie het graag wil zien: kijk zeker onderstaande video’s en op YouTube vind je zeker nog meer beelden.

Met dank aan moes en maffo95 voor het melden van enkele filmpjes! Heb je ook een nieuwstip voor ons? Stuur het dan door via deze link.

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:

17 reacties

 1.    3140 XP
  moes's avatar

  jeeeeeeeeeuh !! fuck man, ik vroeg vandaag aan die bart smit dude of ik hem kon krijgen en hij zei NEEUH, 27ste pas….that piece of fuck -_-

 2.    203 XP
  IsayMiddel's avatar

  virus op forum :S

 3.    156 XP
  M-judy's avatar

  had ik het tog goed met het virus

 4.   
  The_Goodfellah's avatar

  Virus! :S

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  @moes: haha die is hard lol voor je… ik ga kijken vandaag bij me broer of vriend van me..

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ga dus echt niet die walkthroughs kijken. Je wilt niet weten hoe groot de verlangen is om het op de pc te downloaden totdat ik hem voor de ps3 heb gekocht.

 7.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Waarschuwing: hier klopt iets niet!
  www.psx-sense.nl bevat inhoud van drsheldon.orge.pl, een site waarvan bekend is dat deze malware distribueert. Als u deze site bezoekt, kan uw computer worden geïnfecteerd.
  Google heeft vastgesteld dat er misschien schadelijke software op uw computer wordt geïnstalleerd wanneer u doorgaat. Als u deze site in het verleden heeft bezocht of de site vertrouwt, is het mogelijk dat de site onlangs door een hacker is geïnfecteerd. Ga niet verder. U kunt het morgen opnieuw proberen of ergens anders naartoe gaan.
  We hebben drsheldon.orge.pl al gemeld dat we malware op de site hebben aangetroffen. Voor meer informatie over de problemen die op drsheldon.orge.pl zijn gevonden, gaat u naar de Diagnosepagina voor Safe Browsing van Google.

  Als u begrijpt dat het bezoeken van deze site uw computer kan beschadigen, kunt u toch doorgaan.

  Help de detectie van malware te verbeteren door aanvullende gegevens naar Google te verzenden over sites waarop u deze waarschuwing te zien krijgt. Deze gegevens worden behandeld in overeenstemming met het Privacybeleid voor Safe Browsing.

 8.    3140 XP
  moes's avatar

  @Sixstar6:

  hahaha ga hem dan jatten en dan iedereen die bij je wil kijken moet 5 euro betalen. soort van kermis attractie 😛

 9.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  @moes: lol… Ik ga zo be broer of 1 van me vrienden bellen kijken wat ze voor kan doen??

 10.    3140 XP
  moes's avatar

  hey kijk dit ! http://www.youtube.com/watch?v=ujqZD2apkYM

  FUCKING VET DIE JETS JONGE 😀 die graphics tering prachtig. soms denk ik, dit is gewoon pc maar dan met ps3 controller

 11.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  ik heb hem.. hoe kan ik foto upload ?? alles bewijs hahah

 12.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  @moes: ik heb hem…

 13.    3140 XP
  moes's avatar

  @Sixstar6:

  get the fuck outta here xD serieus?

 14.    1694 XP
  chronic010's avatar

  @Sixstar6: via free recordshop?

 15.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  @moes:

  indd vet!

 16.    3140 XP
  moes's avatar

  @chronic010:

  ik heb free recordshop geprobeerd. ik faalde en ook bij bartje smit faalde ik. en dixons? bij dixons wisten ze niet dat battlefield 3 uit komt…..it was a very failure day for me. tomorrow is a new day.

  @Tom-Zwolle:

  haha en moet je na gaan. 27ste mag jij dat zelf gaan meemaken. zo vet gaat het worden dus.

 17.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  @chronic010: ja via daar zo maar dat zijn gooie vrienden van me daar van krijg ik hem ieder of anders mocht ik net alles jullie allmaal lang wachten hahahah tot kijk ik ga weer veder nieuw map begingt nu ,, en de grap is er is geen NL of europa in de server??? Ik zie alleen USA gast die Engels lullen lol..

Pro-Russische rebellen gebruiken Battlefield 3 om nep video te maken die Amerika moet beschadigen
Zondag Budgetdag – Games – 16 Februari
DICE is niet van plan om Battlefield 3 als remake op next-gen consoles uit te brengen
Bekijk hier een prachtige Battlefield 3 montage