http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4a50b8527255b.jpg

Meestal zie je hier in Nederland bij de winkels zoals de Media Markt overdreven dure PS3-accessoires liggen, die veelal ook nog eens voor weinig geld elders op het internet worden verkocht. En tevens zijn er ook heel veel accessoires die niet de moeite waard zijn gezien de slechte bouwkwaliteit . Daarom hebben we voor jou even de leukste en handigste accessoires opgezocht op het internet bij verschillende webshops. Al deze webshops accepteren PayPal en/of iDeal en hebben wij onlangs aankopen bij gedaan, en zijn dus te ‘vertrouwen’.

Silicone Protective Case for PS3 Controllers (Black)


Je kent het wel, je zit vast in een game en komt na honderden keren proberen maar steeds niet verder en het liefste wat je zou doen is je controller tegen de muur aangooien. Dit is alleen een vrij dure oplossing om van je woede af te komen, je bent namelijk al snel 50 euro kwijt voor een DualShock3. Dit is waar de silicone protective case zijn werk kan doen, heb je last van woedebeheersing dan is deze accessoire een must voor jou.

► Prijs: $2.61 (€1,80)
► Verzendkosten: Geen
► Link: DealExtreme

PS3 Officially Licensed Compact Racing Wheel (PS3)


In games als bijvoorbeeld MotorStorm heb je de gelegenheid om met de SIXAXIS-sensor te rijden, echter voelt dit met een controller nogal wat onnatuurlijk aan. Daarom heeft men dit stuurtje ontwikkelt, je klikt je PS3-controller in het stuurtje en je bent ready to go. Meer informatie over het stuurtje kun je eventueel nog hier vinden.

► Prijs: £11.95 (€14,00)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory

USB-port expander

blank
Heb je toevallig de 40GB PS3 met maar 2 USB poorten? Dan is deze accessoire een must-have voor jou. Steeds meer komen er apparaten bij voor de PS3 die een USB-poortje nodig hebben. Met maar 2 poorten in je PS3 moet je er al snel weer wat uithalen om een poortje vrij te krijgen, dat is met deze USB-expander verleden tijd. Je kunt met deze accessoire dus gerust je USB-stick erin laten en, 2 PS3-controllers opladen en je iPod eraan hangen.

► Prijs: € 9,99
► Verzendkosten: Gebruik deze coupon ‘CRM195JUNSEPT’ voor gratis verzendkosten, anders €1,95
► Link: Bol.com

Sony Blu-Ray Disc Remote Control (Sony PS3)


Indien je vaak films kijkt op je PS3 maar nog niet in het bezit bent van de Blu-Ray Disc Remote mag je je wel even heel snel gaan schamen. Deze afstandsbediening maakt het vooruitspoelen of op pauze zetten van je film een eitje, en is veel compacter dan een controller. De afstandsbeiding wordt voor ruim 30 a 35 euro in de Nederlandse winkels verkocht, echter biedt MyMemory hem nu aan voor slechts 20 euro inclusief verzendkosten, een koopje dus.

► Prijs: £16.95 (€20,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory

Dual Controller USB Charging Cradle/Dock for PS3


Slingeren jou controllers ook altijd overal rond? Dat is met deze cradle/dock niet meer het geval. Je klikt namelijk gemakkelijk 2 PS3-Controllers in deze dock en terwijl je dit doet, kunnen ze nog worden opgeladen ook.

► Prijs: $14,83 (€10,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: DealExtreme

EasyCap USB Video Capture Adapter


Altijd al het beeld willen opnemen wat je PS3 normaliter naar de TV zendt? Dat kan met EasyCap. De beelden die je captured zijn dan weliswaar niet HD maar wel van uitstekende kwaliteit. Met de bijgeleverde software (Ulead Video Studio) is het niet moeilijk om al snel te kunnen capturen. De software werkt alleen niet helemaal goed op Windows 7, hierop geven de drivers enkele problemen. Op Windows Vista en XP daarentegen werkt het perfect. Overigens kun je niet alleen beeld opnemen met de Easycap, maar ook geluid. Ook heb je de mogelijkheid om screenshots te maken e.d., dit vergt alleen wel wat finetuning in de opties maar er zijn talloze guides op het internet verkrijgbaar, zoals op Youtube, die je daarbij helpen

► Prijs: $10.99 (€8,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: DealExtreme

Sony AC Adapter

blank
De Wireless Keypad en Headset accessoire kent iedereen inmiddels wel van Sony, maar de AC Adapter is wat minder bekend. Deze adapter zorgt ervoor dat je je controllers, headset en keypad kan opladen zonder dat je PS3 aanstaat. Nu hoef je de PS3 dus niet meer aan te zetten wanneer je je controller op wilt laden, deze dure stroomvretende grap is met deze adapter niet meer nodig.

► Prijs: £17.95 (€20,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory