Schokkende trailer van eerste Batman Arkham City DLC Nightwing

Het is alweer zover, de game is pas net uit en krijgt volgende week al een DLC. De DLC is genaamd Nightwing en (hoe kan het ook anders) je kan met deze uitbreiding met het nieuwe karakter Nightwing spelen. Nightwing zal zijn geheel eigen missies en outfits krijgen, hij krijgt één normale outfit en één stripboekstijl outfit.

De DLC zal zeven euro gaan kosten en dat is een aardig prijskaartje, maar de trailer is wel erg gruwelijk en zal misschien wel wat mensen van mening laten veranderen. Dick Grayson heeft zijn Green Robin kostuum in de kast gehangen en het veel vettere kostuum van Nightwing aangedaan. Nightwing is zoals je kan zien in de trailers zeer goed in martial arts en heeft elektrische krachten.

Dus als je overtuigd bent door de trailer, kijk dan volgende week in de Playstation Store en je zal dan een bedrag van zeven euro neer moeten tikken voor het aanschaffen van deze DLC.

Boxshot Batman: Arkham City

Batman: Arkham City

Releasedatum:
21-10-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    5864 XP
  7th-son's avatar

  wow, erg vet
  ook erg cool dat ze nu meer dan 2 playable characters hebben!

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  1 november hodeee das tering snel man kvindt dat ze zulke dingen gwn in de game moeten stoppen als ze et al klaar hebben liggen maarja geld gaat gwn voor en dat begrijp ik wel…

 3.    510 XP
  Seven's avatar

  Zo irri! Stop het in de game als het toch al klaar is.
  Stelletje uitzuigers… 7 euro!

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Erg leuk maar je ziet me geen ander games speel…

 5. Anoniem -   
  Stone's avatar

  Weet iemand hoe dit zit. Is dit nu ipv de robin karakter die ze lieten zien bij de presentatie op First Look. Of zit Robin ook in deze DLC Of gaan wij robin niet krijgen ivm dat je deze enkel krijgt bij de pre-order van best-buy (USA)

Batman: Return to Arkham HD Collection gespot op GameStop Italië
Special: Op weg naar Arkham Knight – De grote verstedelijking
Current-gen remaster van de Arkham games onderweg
Zondag Budgetdag – Games – 23 Juni