Hoopvolle PES 2010 scans uit het tijdschrift PSM3

PES- 2008 en 2009 waren zoals je waarschijnlijk wel wist een groot drama. De toekomst van de eerst o zo goede footie ziet er slecht uit met FIFA als naaste concurrent. In het engelse hoge kwaliteits magazine PSM3 is een artikel verschenen over het nieuwste deel uit de PES-reeks, PES 2010. Uit dit artikel zou je hoop kunnen putten voor een goede PES-game. De afgelopen jaren leren ons echter dat Konami eigenlijk niet goed een PES op de next-gen consoles kan uitbrengen en dat er vele beloften werden gedaan die uiteindelijk naar het land der fabelen verwezen konden worden na het spelen van de game. Het blijft wel aardig om het artikel te lezen. Het papieren magazine is verkrijgbaar bij de grotere tijdschriftenwinkel. Bekijk de scans hieronder. Klik erop, dan rechtermuisknop afbeelding bekijken om hem op volledige grootte te bekijken en de teksten goed te kunnen lezen.

[nggallery id=130]

6 reacties

 1.    508 XP
  NightHawk's avatar

  zartijkel? Geweldig 😀

  Scans zien er leuk uit

 2.    796 XP
  Justinvd's avatar

  Plaatjes zeggen niks..
  Gameplay is wat telt.. 😉

 3.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Ik wil gameplay zien :). Maar wrs ga ik toch weer voor FIFA.

 4.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Ik zie dat jullie dat foutje er hebben uitgehaald, ‘k heb toch effe goed kunnen lachen (niet kwetsend bedoeld hoor) op deze anders droevige dag.

 5.    257 XP
  Joost's avatar

  @NightHawk: dat je zo moet moet lachen om een tikfoutje snap ik niet, maar het is prima dat je het meldt. Mijn oude toetsenbord was nemlijk defect en nu gebruik ik een oude en ga ik aankomende week een nieuwe kopen. Ik check mijn berichten natuurlijk wel elke keer goed op spelfouten, maar er kan er altijd een blijven staan, en in dit geval wel een hele erge…

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @SyncPeter: waarschijnlijk? ik weet wel zkr 😛