DC Universe Online free-to-play datum bevestigd

Nadat Sony Online Entertainment ons een aantal weken geleden heeft laten weten dat de MMO DC Universe gratis speelbaar wordt hebben de developpers vandaag via een live-stream bekend gemaakt wat de exacte datum van dit model wordt. Vanaf 1 november zullen zowel de PC als de PS3 versie ‘gratis’ speelbaar zijn.

Met dit free-to-play model wil SOE natuurlijk wel wat aan verdienen en dus komt er een limiet op het aantal personages die je kan maken, de hoeveelheid virtueel geld op zak en de items in je inventory. Met het gratis model kun je bijvoorbeeld 2 personages aanmaken terwijl de mensen die 5 euro of meer aan in-game items hebben besteed krijgen weer de mogelijkheid tot 6 personages. De die hard fan kan met 13 euro per maand 16 karakters maken maar ook gebruik maken van DLC expansions zolang de abo nog loopt. Zie hier voor de precieze verschillen tussen gratis spelen en met een abo spelen.

6 reacties

 1.    1231 XP
  nis156's avatar

  Nice 😀 meteen downloaden dan!

 2.    186 XP
  DeadMact's avatar

  Morgen dus 🙂

 3.    149 XP
  riinyosa's avatar

  Lijkt me tof maar ik zou als hardcore liefhebber en uiteraard speler van DC Universe (dus veel betaald) er toch echt van balen dat de content nu ineens gratis wordt.

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik houw me bezig met bf3 owyea!!

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is al erg snel. Erg vet alleen denk dat mijn focus nu bij bf3 is maar zal het zeker een keer proberen.

 6.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  geen tijd bf3 gaat voor