Zondag Budgetdag – Games – 30 oktober

R.U.S.E.

R.U.S.E. is een strategiegame die draait om het misleiden van jouw tegenstanders. In de Tweede Wereldoorlog krijg jij in een reeks verschillende missies, waarbij tegenstanders enkel zijn te verslaan door ze op verschillende manieren om de tuin te leiden. Zo kun je een leger namaakeenheden op de vijand afsturen, terwijl je tegelijkertijd in het geheim via een andere hoek de echte aanval inzet. Ook kun je radiosignalen van jouw tegenstanders onderscheppen of zelf een radiostilte invoeren zodat tegenstanders geen weet hebben van waar jij mee bezig bent.

R.U.S.E. bevat drie overkoepelende zoomstanden, waarbij elke stand andere mogelijkheden geeft. Het algemene tactische plan maak je op het hoogste niveau, het bouwen en aansturen van eenheden gebeurt op het middelste en het daadwerkelijke micromanagement op het laagste niveau. Eenheden worden van grote afstand afgebeeld als speelfiches, waarbij je de stapel fiches verplaatst om een groep units opdrachten te geven. R.U.S.E. oogt door het gebruik van fiches en het gebruik van misleiding en bluf als een combinatie tussen Stratego en poker.

De campagnemodus van R.U.S.E. voert je mee over de hele wereld, naar plekken als Tunesië, Italië en natuurlijk de invasie van Normandië. In de Skirmish-modus kun je het in losse potjes met zes verschillende facties, namelijk de Verenigde Staten, de Sovjet-Unie, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland, tegen elkaar opnemen.

Prijs: €12,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Assassin’s Creed: Brotherhood

Assassin’s Creed Brotherhood vervolgt het verhaal van Assassin’s Creed II. Net als in Assassin’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra missies.

Zijn strijd tegen de Tempeliers voert Ezio niet alleen, want hij leidt zijn eigen Brotherhood, een groep collega-huurmoordenaars. Hij krijgt wederom hulp van Leonardo da Vinci en loopt ook andere historische beroemdheden als Niccolo Machiavelli en Caterina Sforza tegen het lijf.

Brotherhood kent een singleplayeravontuur van zo¿n vijftien uur en bevat daarnaast een multiplayermodus. Deze zorgt ervoor dat je het online tegen anderen kunt opnemen in diverse modi. Hierbij heb je keuze uit verschillende personages, die allemaal eigen wapens en moordmethoden hebben.

Prijs: €12,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Child of Eden

Child of Eden is het nieuwste project van de maker van de ritmische klassieker Rez. Child of Eden is een actiegame dat muziek op een bijna magische wijze met een shooter mixt. Deze orgie van visueel spektakel laat je trillen van genot! Child of Eden is geoptimaliseerd om gespeeld te worden met de Playstation Move-controller waardoor je de game met armbewegingen kunt besturen. Op die manier zijn er geen fysieke grenzen tussen jou en de spelwereld!

In Child of Eden word je midden in een gevecht geplaatst om Project Lumi te redden. Project Lumi is een project dat draait om het reproduceren van een menselijke persoonlijkheid in de fantasiewereld Eden. Wanneer het project bijna is afgerond, duikt er plots een onbekend virus op. Het is jouw missie om Eden te redden van dit virus!

In Child of Eden vlieg je door een kleurrijk heelal en gebruik de controller of je handen om verschillende aanvallen los te laten op de vijanden. Zo kun je meerdere virussen met je hand selecteren en vervolgens met een armzwaai tegelijk neerschieten. Het is ook mogelijk om een Happy Bom te gooien door met beide handen een juichbeweging te maken. Alle je acties hebben invloed op de achtergrondmuziek en omgeving waardoor het een speciaal muzikaal geheel vormt!

Prijs: €16,-
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

5 reacties

 1.    235 XP
  Poulske's avatar

  Ik zou het plaatje van Assassins Creed maar veranderen naar het plaatje van Brotherhood. Ik dacht dat het Relevations was die voor 12,45 te koop was 😛

 2.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  huh bij Assasins creed brotherhood staat een plaatje van Assasins creed Revelations

 3.    522 XP
  axeldc's avatar

  @Poulske: @Heavenly Gun: Done 😉

 4.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  @axeldc: Thaankss:D moet het spel nogsteeds halen haha

 5.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  WOUW dat AC brohterhood zooo goedkoop is geworden had ik niet verwacht !!?!?