Nieuwe God of War komt eraan

Sony Santa Monica Studios heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe game komt in de God of War reeks. Ze zijn op zoek naar mensen die willen meewerken aan dit ambitieus project. Zo hebben ze een vacature geplaatst waarin ze opzoek zijn naar een ‘Senior Staff Concept Artist’ voor een project met de naam ‘God of War’.

“Join the GOW team! The Santa Monica Studio is an open and creative environment, where we strive to make the best games in the industry. Join us as we embark on our next project.”

Eerder dit jaar was de studio al op zoek naar een “senior online programmer”. De vorige game, God of War III, kwam al in maart 2010 uit, het is dus hoog tijd voor een vervolg.

Boxshot God of War III

God of War III

Releasedatum:
19-03-2010
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    336 XP
  HTC Bwoy !'s avatar

  Ik bn benieuwd ! Deze reeks en de DMC reeks zijn de 2 beste vn hack n slash genre. Nu nog Asura’s Wrath. 2012 wat een pracht vn een jaar !

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Denk een ps vita spel, laat maar komen !

 3.    1608 XP
  BloodlyKill's avatar

  heb gow 1,2 en 3 vond de sp amazing. maar dacht tog egt dat ze op een punt waren waarvan je niet meer verder kan, unless ze gaan vechten in the afterlife

 4.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  het is geen gow, werd bekend gemaakt!
  het is een nieuwe ip!

 5.    1919 XP
  elazzja's avatar

  Een andere mythologie misschien. Er zijn genoeg oorlogsgoden

 6.    685 XP
  Esromeron's avatar

  Precies. Er staat overigens nergens dat het om GoW gaat, slechts met de makers er van. Het kan dus ook zomaar een geheel nieuw project zijn.

 7.    283 XP
  Alycan's avatar

  “Join the GOW team! The Santa Monica Studio is an open and creative environment, where we strive to make the best games in the industry. Join us as we embark on our next project.”

  Sinds wanneer staat daar dat ze een nieuwe GOW maken? Alleen maar dat ze mensen zoeken bij de studio die verantwoordelijk is voor GOW.

  Speculatie prima, maar meld dan ook dat je speculeert dat er een nieuwe GOW gemaakt zou kunnen gaan worden.

  Dit is puur nieuws verzinnen wat je nu doet.

 8.    522 XP
  axeldc's avatar

  @Alycan:
  Ze zoeken een Senior Staff Concept Artist voor een project met de naam God of War.

 9.    283 XP
  Alycan's avatar

  @axeldc: Dat staat nergens in die hele vacature. Er wordt enkel gezegd dat ze een plaats hebben in het team dat (en hier komt de clou nogmaals) VERANTWOORDELIJK IS voor God of War.

  Mocht je de tekst in de vacature kunnen vinden waarin gesteld wordt dat ze een God of War game aan het maken zijn dan krijg je van mij hoogstpersoonlijk een pak stroopwafels (Wel de lekkere natuurlijk niet van die EuroSjopper Meuk.)

  Game on!

Video toont het dynamische God of War Anniversary thema
Fan start kickstarter voor God of War fanfilm
God of War film leent de aanpak van Nolan’s Batman Begins
Sony lanceert ‘PlayStation Collection’ in Noord-Amerika