Ondanks dat de Nintendo Wii in veel van onze ogen een “B-Platform” is, heeft deze console toch zeer zeker enkele goede games. We nemen een Super Mario, een Zelda, een Kirby en we hebben weer een goed concept voor een leuke game. Veel van deze karakters zijn door Nintendo ook in één game gepropt en zo ontstonden Super Smash Bros Melee (GameCube) en Super Smash Bros Brawl.

Deze games waren toch ook zeer goede succes formules voor Nintendo en waarom zou dit niet mogelijk zijn voor de PlayStation 3? Volgens het “Paul Gale Network” is er op dit moment een “Sony Smash Bros” in de maak, waarin we kunnen strijden met veel karakters als: Kratos, Sly Cooper, Nathan Drake, Fat Princess, Parappa, Sweet Tooth, en Rico.

Of dit allemaal waar is weten wij natuurlijk niet, maar het concept klinkt aantrekkelijk. Op een 2D platform met onze 3D personages tekeer gaan en op allerlei manieren onze tegenstanders overmeesteren. “Super Smash Bros” is een code-naam en er is dan ook geen officiële titel, ontwikkelaar, uitgever etc. We wachten maar al te graag af op meer.