Onaangekondigde games uitgelekt, waaronder SOCOM 4?

Je hebt van die dagen dat er standaard nieuws is, bijvoorbeeld nieuwe screenshots of video’s. Je hebt van die dagen dat er veel nieuwe aankondigingen zijn zoals met een grote beurs als de E3. Maar je hebt ook van die dagen dat er dingen uitlekken welke niet uitgelekt mogen worden. Vandaag zijn er door onze collega’s van PS3Center.net een paar games ontdekt welke nog niet aangekondigd zijn.

Ze hebben dit namelijk ontdekt bij PCB Productions, een bedrijf wat verantwoordelijk is voornamelijk voor extra of digitale content in de film- en gamesindustrie. Dit zijn zeker niet de minste, want denk maar eens aan SOCOM 4 of Syphon Filter 5. Deze lijst geeft dus aan dat SOCOM 4 al in ontwikkeling is, maar nog niet officieel is aangekondigd. Bekijk hier de volledige lijst van games die onder ontwikkeling stonden of nog steeds staan bij PCB Productions.

SOCOM 4?

4 reacties

 1.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Hmmm Syphon Filter 5 nice nice. Alleen begint het aan me te vreten dat je voor 60 euro een incompleet spel koopt gezien de grote aantallen betaalde DLC.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Meeste wat erop staat is ook echt uitgekomen dus wie weet.

 3.   
  enormhi's avatar

  Oke, we zullen zien.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Soms twijfel ik of het uitlekken is of gewoon proberen publiciteit te krijgen