Slecht nieuws voor degenen die donderdagavond online hadden willen gamen, want Sony heeft een onderhoud aangekondigd waarbij het PlayStation Netwerk voor een paar uur onbereikbaar zal zijn.

De downtime staat op het programma voor donderdag 3 november, van 15.00 uur ’s middags tot 20.00 ’s avonds, maar de mogelijkheid is er dat door testen sommige online diensten langer onbereikbaar blijven.

Tijdens het onderhoud zal het niet mogelijk zijn om in te loggen op het PSN, de PlayStation Store en accountbeheer. Ook op de PlayStation website zal je tijdens dit onderhoud niet in kunnen loggen. Bij vorige onderhoudsbeurten was het regelmatig mogelijk om voor de aangekondigde tijd in te loggen en dan gewoon online door te gamen. Mocht je dit nu gedaan hebben dan zou het kunnen dat je ineens afgemeld wordt.

Er is nog geen reden gegeven voor dit onderhoud, maar de timing is misschien niet zo goed, aangezien de nieuwe Uncharted game vandaag in Europa in de winkels ligt, en de multiplayer sectie hiervan hoog staat aangeschreven.