Prachtige Gran Turismo spec 2.0 trailer

Gran Turismo is, zoals we allemaal weten, een game met een enorm arsenaal aan auto’s. Blijkbaar bevat de game nog niet alle auto’s, want binnenkort komt er een nieuwe DLC uit voor het bijna één jaar oude spel. De DLC moet natuurlijk gevierd worden (lees: er moet publiciteit rond zijn) en daarom is er een trailer voor de DLC uitgegeven. De trailer is zo prachtig dat zelfs niet-autofans er toch van zullen houden. De DLC kan je terugvinden in de PlayStation Store.

Boxshot Gran Turismo 5

Gran Turismo 5

Releasedatum:
24-11-2010
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    1920 XP
  elazzja's avatar

  Binnenkort nieuwe DLC. Dus er komt nog meer? Die van 2-3 weken geleden had wel heel goede parcours maar het autopakket bevat bijna alleen maar Japanse auto’s dus misschien ook een Europa Car pack en USA car pack maken. Voor mij maakt het niets uit. Ik hou van Japanse tunercars maar ook van Amerikaanse beesten en Europese sportauto’s.

 2.    253 XP
  lauwie's avatar

  volgens mij was die charger niet in de dlc of in de game. Mischien nieuwe dlc?

  trouwens zeker wel een vette trailer.

 3.    677 XP
  PSknul's avatar

  ’t mag dan wel 1 jaar oud zijn maar graphic verschil tussen forza 4 en gt5 is er niet. Sterker nog, gt5 is mooier. speel het spel nog wekelijks.

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  zo die auto op het laatst wat voor space shuttle is dat dan ?

 5.    1920 XP
  elazzja's avatar

  @PSknul: Klopt, de automodellen en tracks zijn mooier en natuurlijk in 60fps 1080p wat men wel eens vergeet. WEliswaar kun je niet ontkennen dat de bomen en schaduwen minder zijn. Sommige tracks hebben dat probleem weliswaar niet. Zoals die van de DLC.

 6.    1562 XP
  dikked's avatar

  @elazzja: sommige banen zien er soms heel slecht uit, soms zijn de bomen aan de zijkant gewoon een 2D plaatje maar de auto’s zijn echt veel mooier als elke game die ik tot nu toe gezien heb

Update 2.16 voor GT5 komt uit op 31 mei, is de allerlaatste patch
Sony haalt Gran Turismo 5 DLC op 30 april offline
Sony trekt de stekker uit servers Gran Turismo 5 en Resistance 1 t/m 3
Meer dan 100.000 man speelt nog dagelijks Gran Turismo 5