GTA IV is in de Benelux al enige tijd in prijs verlaagd naar ongeveer € 40,-. Nu kunnen de Japanners – waar de game later is verschenen-  ook GTA IV kopen voor een lagere prijs van ¥ 3900, wat overeenkomst met ongeveer € 30,-.

Tevens is de geruchtenstroom op gang gekomen dat er nieuwe DLC aankomt genaamd ‘Blood and a Four Leaf Clover’. Dit meldt PS3informer dat het te horen zou hebben gekregen van een bron die dicht bij Rockstar staat. Eerder gingen er al geruchten dat de Microsoft exclusieve DLC The Lost and the Damned naar de PlayStation 3 zou komen. Dit is niet door Rockstar bevestigd. Tevens zou dit erg onlogisch zijn omdat Microsoft voor de exclusiviteit van The lost and the Damned een bedrag met veel nullen heeft overgemaakt aan Rockstar. Blijkbaar is dit meer geld dan dat er aan de DLC op het PSN verdiend zou worden, anders zou Rockstar de DLC wel naar het PSN hebben gebracht.

Omdat er nog niets over de PlayStation 3 DLC bekend is, houden wij ons er verder stil over tot het officieel is en kun je de geruchten met een hele grote korrel zout nemen.