GTA IV nu ook voor de Japanners goedkoper + geruchten over DLC voor de PS3

GTA IV is in de Benelux al enige tijd in prijs verlaagd naar ongeveer € 40,-. Nu kunnen de Japanners – waar de game later is verschenen-  ook GTA IV kopen voor een lagere prijs van ¥ 3900, wat overeenkomst met ongeveer € 30,-.

Tevens is de geruchtenstroom op gang gekomen dat er nieuwe DLC aankomt genaamd ‘Blood and a Four Leaf Clover’. Dit meldt PS3informer dat het te horen zou hebben gekregen van een bron die dicht bij Rockstar staat. Eerder gingen er al geruchten dat de Microsoft exclusieve DLC The Lost and the Damned naar de PlayStation 3 zou komen. Dit is niet door Rockstar bevestigd. Tevens zou dit erg onlogisch zijn omdat Microsoft voor de exclusiviteit van The lost and the Damned een bedrag met veel nullen heeft overgemaakt aan Rockstar. Blijkbaar is dit meer geld dan dat er aan de DLC op het PSN verdiend zou worden, anders zou Rockstar de DLC wel naar het PSN hebben gebracht.

Omdat er nog niets over de PlayStation 3 DLC bekend is, houden wij ons er verder stil over tot het officieel is en kun je de geruchten met een hele grote korrel zout nemen.

6 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik hoop echt dat Sony es stappen neemt wat exclusief betreft.

 2.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Ik hoop het wel, wij verdienen ook langere gameplay aan GTA IV!

 3.    177 XP
  KB-013's avatar

  Ze mogen hem echt wel goedkoper maken dan 40 euro, zo’n goede game was het nou ook weer niet, het kwam echt door de hype dat deze game 10’en kreeg. -.-

 4.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @KB-013: daar ben ik het toch mee oneens…

 5.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  De DLC voor GTA komt te laat. Heb net Saints Row 2 gehaald voor 19,49 op play. Nico en Roman hebben de boot gemist.

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  GTA IV al een lange tijd niet meer gespeeld, dus denk niet dat ik dlc zou gaan kopen.
  Maar zou wel eens tijd worden dat er dlc komt voor ps3!