Omdat de eerste GTA V trailer is uitgekomen vandaag, is er razend veel nieuws over deze game te vinden. Maar de concurrerende game Saints Row The Third geeft geen één maar twee trailers uit vandaag en op deze trailers is veel meer informatie en humor te zien dan in de GTA V trailer.

Bijna elke actie game kan je terug vinden in deze trailers, zo zie je zombies, superhelden, astronauten, pooiers, straaljagers en heel veel meer. Zoveel explosies en actie heb je waarschijnlijk lang niet gezien in een trailer als deze. De naam van één van de concurrerende gangs wordt ook genoemd, ze heten ‘the Morning Stars’. In het tweede filmpje is te zien hoe je je auto kan pimpen en hoe mooi zombies kunnen zingen.

Deze trailers (die hieronder te zien zijn) kun je in één woord samenvatten: humor. En humor is wat deze game anders maakt dan alle andere free roaming games zoals GTA. En als je de video’s bekeken hebt, zal je het waarschijnlijk wel met me eens zijn, Saints Row The Third wordt episch. Het is gelukkig bijna zover, want de game komt op 18 november uit.