Nieuwe hint voor Ghostbusters DLC in LittleBigPlanet

Vorige week gaf MediaMolecule de eerste hint over toekomstige Ghostbusters DLC in LittleBigPlanet. Ze gaven een plaatje vrij met daarin de tekst” Who ya gonna call?” Dat zou ongetwijfeld met de Ghostbusters te maken moeten hebben. Vandaag weten we het zeker, er komt downloadable content naar LBP van de Ghostbusters. MediaMolecule heeft namelijk bovenstaand plaatje vrijgegeven. Overduidelijk dus! Wat de DLC zal bevatten is onduidelijk, Who ya gonna call? SACKBOY!

8 reacties

 1.    440 XP
  Sammerd's avatar

  Vet, hoop dat er een paar gratis spullen bijzitten.

 2.    5883 XP
  7th-son's avatar

  awesome!
  alleen niet gratis, aangezien ze met copyrights zitten

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  haha ziet er grappig uit 😛

 4.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Ik vind het een heel tof spel, maar ik wordt ziek van die oplichterij met die betaalde pakkie’s. Ik hoop dat iedereen stopt met die te kopen. Idem voor Home.

 5.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Ziet er wel mooi uit, ook al is het zo’n een simpel pakje :). @7th-son: Het is (bijna) nooit gratis ook geen 1st party titels ;).

 6.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Zckr vet grappig! 😀

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @watnoukanniet: Dit was van te voren al bekend dat er veel dlc zou komen. en dan kun je zelf wel bedenken dat lang niet alles gratis is 😉

 8.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  @afca-yuri: Ik had het nog niet bedacht, maar had het inderdaad wel kunnen bedenken. Ik doe er in ieder geval niet aan mee.