http://playsense.nl/images/file/img_4eb3e95af284b.jpg

We hebben inmiddels welgeteld 34 tips binnen gekregen, allemaal van mensen die ons links sturen naar webshops die GTA V in het assortiment hebben staan. Dit gaat meestal gepaard met een datum en deze verschilt dan ook weer bij elke webshop. Vandaar dat we even dit bericht maken om duidelijk te maken dat er nog geen releasedatum voor GTA V is. Rockstar heeft ook geen datum richting webshops gecommuniceerd en ook niet richting de pers. Niemand weet wanneer GTA V uitkomt, het enige wat we kunnen doen is gokken en speculeren.

Speculeren over een datum is alleen één ding, maar data van webshops aanhouden gaat in dit geval echt niet op. Alle webshops nemen gewoon een gokje op welke datum de game uitkomt en deze data zijn dus allemaal compleet uit de duim gezogen.

Daarnaast moet je ook niet teveel focussen op de releasedatum, we lezen namelijk veel comments op artikelen met telkens de vraag ‘wanneer komt die uit?’. Wanneer we ook maar iets vernemen van een mogelijk jaar van release, maand of misschien zelfs dag, dan lees je dit meteen op PSX-Sense. Voor nu; er is geen releasedatum, wacht dus gewoon eerst de volgende trailer af en wellicht weten we dan meer.