Need For Speed The Run krijgt een Michael Bay reclame

Need for Speed wordt heel erg gepromoot de laatste paar dagen. Nu heeft EA Michael Bay gevraagd om een reclame te maken voor de game. Deze reclame is hieronder te zien, met zoals we gewend zijn: veel actie, snelle autoโ€™s en races. Michael Bay is bekend van de laatste twee Transformer films, die volgens veel fans niet erg geslaagd waren.

De bekende sterren die de hoofdrollen in deze game spelen (het klinkt net als een film) zijn: Sean Faris die Jack speelt en Christina Hendricks die Sam speelt in de nieuwe Need for Speed. De trailer had vanmiddag zijn debut op Facebook. Er is ondertussen ook al een making of online gezet, die je hieronder kunt bekijken. De game zal op 18 november uitkomen.

http://youtu.be/AjxhXjxeg0I

Boxshot Need for Speed: The Run

Need for Speed: The Run

Releasedatum:
17-11-2011
Genre:
Racen
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

7 reacties

 1.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  Lol, die laatste Transformer film met Steven Spielberg erbij was sws pro. In Transformers 2 zat een beetje te veel BOEM BAM BEEEAM PIEW PIEW enzo.

  OT: Harde trailer hoor. ๐Ÿ˜›

 2.    139 XP
  Xx_DontTakeItPersonal_xX's avatar

  ik hoop echt da deze NFS beter is en dat je nog kan cruisen achter die race naar NY bv. met de politie amuseren zoals de goeie ouwe tyd nf mw da was nice

 3.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  slimme zet fn ea die trailer werpt echt zn vruchten af!!

 4.    559 XP
  Dutch-StYloZz's avatar

  Damn wat is deze trailer vet. Krijg er gewoon kippenvel van. En als ik ergens kippenvel van krijg word het ook een gigantische verslaving ๐Ÿ˜€ Trailer gelijk op mijn facebook gezet ๐Ÿ˜€

 5.    8166 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ziet er wel gelikt uit ๐Ÿ˜€

 6.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  K zit nog te twijfelen of ik em ga halen

 7.    3140 XP
  moes's avatar

  @PattyS3:

  vond die laatste transformer juist meeste boem bam beeaaam piew piew hebben. Maar het was verhalender dan deeltje 2 als je dat misschien bedoelde. Michael Bay heeft bij deeltje 3 gewoon alles eruit gehaald wat er uit te halen was met 3D techniek enzo. Hij heeft daar te veel energie ingestopt (typisch michael bay) Het verhaal was sowieso heel interessant. Deeltje 2 vond ik wel sucken juah. Deeltje 1 blijft epic. Daar was balans tussen actie en verhaal heel sterk. Ik ben klaar voor deeltje 4 :$ laat maar komen. Megan Fox ๐Ÿ™ please come back !

EA wil een film maken van de Need for Speed serie
EA toont trailer van de ‘Italian Pack’-dlc voor Need for Speed: The Run
Criterion hint naar grote aankondiging, mogelijk nieuwe Need for Speed?
Electronic Arts knalt patch 1.03 online voor Need for Speed: The Run