Twee Sony Ericsson telefoons worden ook PlayStation Certified

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ebbf23616525.jpg

Sony heeft bekend gemaakt twee telefoons van Sony Ericsson ook PlayStation Certified te gaan maken. Het gaat hier om respectievelijk de Sony Ericsson Arc en Acro. Dit gebeurd allereerst in Japan waar provider NTT DoCoMo een update zal publiceren die PlayStation Suite inschakelt op de twee telefoons. Dit maakt het dus straks mogelijk om ook enkele PSone klassiekers zoals bijvoorbeeld Coolboarders, Destruction Derby en Crash Bandicoot te spelen op deze telefoons.

Of de update ook uitgerold gaat worden voor Europese gebruikers van de telefoon lijkt ons slechts een kwestie van tijd. Tot die tijd raden we je aan geduldig te wachten, of XDA-Developers in de gaten te houden tot het via een hack mogelijk is.

6 reacties

 1.    108 XP
  Mitchel's avatar

  YES! Ik heb de Arc 🙂

 2.    3750 XP
  vinnie1234's avatar

  Ik heb arc 😀 hoe krijg ik de root er af xD?

 3.    102 XP
  Ps3vanolaf's avatar

  ik snap dat niet er staan maar 8 spellen ofzo in de ps suite waarom koop je gewoon niet fpse 1 goedkoper en 2 veel meer spellen heb de xperia play maar lekker boeiend die ps suite ik vind dat sony is effe de psp spellen naar de naar de gecertifiseerde playstation telefoons moet zetten dan word het pas interssant

 4.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  crash bandicoot is baas!

 5.    5855 XP
  7th-son's avatar

  @Ps3vanolaf: dat gaat niet gebeuren
  ze hebben al gezegt vanaf het begin dat er specifieke mini’s komen naar Suite, en PSX games
  geen PSP games

 6.    108 XP
  Mitchel's avatar

  Het gaat hier niet alleen om games 😉 PlayStation Suite krijgt ook gewoon programma’s in C# taal die werken op PlayStation Certified devices en de PS Vita.