Winnaars bekend

Onderstaande prijsvraag is inmiddels afgelopen en de winnaars als volgt:

  • Duco Hoogendoorn
  • Patrick (PattyS3)
  • Michiel Bakker

Need for Speed: The Run, het nieuwste spektakel in de bloedstollende Need for Speed reeks, is één van de toppers dit najaar. Alle fanatieke racers zitten al tijden te wachten op deze game en na de demo kunnen we ze geen ongelijk geven. Maar goed, zo’n game kost ook weer aardig wat!

Gelukkig is EA zo gul geweest om ons met maar liefst drie exemplaren te bevoorraden, die uiteraard direct naar jullie gaan! Natuurlijk zal je hier wel wat voor moeten doen, want voor niets gaat de zon op.

Wat moet je doen?

Dat is vrij simpel, het goede antwoord op de volgende vraag doorsturen naar [email protected], samen met een link naar je Facebook-account, met als onderwerp ‘Need for Speed: The Run’. Om mee te doen moet je tevens onze Facebook-pagina liken via de box onder de vraag.:

Welke bolides zaten in de Need for Speed: The Run demo?

  • A) De Lamborghini Aventador LP700-4 en de Porsche RS60 Spyder
  • B) De Lamborghini LP550-2 Valentino Balboni en de Porsche Carrera S
  • C) De Lamborghini Murcielago LP640 en de Porsche Cayman S

 

Let op: Meedoen is alleen mogelijk met een geregistreerd account, slechts één mail per account. Gast reacties worden niet meegenomen in de prijsvraag. Registreren is hier mogelijk.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per e-mail of privé-bericht de uitslag te horen. De prijsvraag is toegankelijk voor alle leden in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en account, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PSX-Sense en EA zijn uitgesloten van deelname. PSX-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door EA.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Need for Speed: The Run'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en EA Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 december 2011. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door EA Games.