PS3-exclusive content voor Saints Row: The Third is niet aanwezig

Velen van jullie zijn waarschijnlijk al bezig met de nieuwe sandbox game van THQ. Saints Row: The Third past mooi in het rijtje van top titels te vroeg op de plank gelegd. Alle grote titels van het najaar blijken te lijden aan het ‘te snel in de verkoop willen’ syndroom. Binnenkort zullen jullie bij ons het oordeel kunnen lezen over Saints Row: The Third.

THQ en ontwikkelaar Volition hadden een tijdje terug een mooie aankondiging voor PS3-exclusive content van de derde Saints Row game. Deze content zou een speciale modus zijn die alleen gespeeld kon worden met de iconische paarse dildo van Saints Row: The Third. Waarschijnlijk is de deal echter niet door gegaan.

Joystick meldt namelijk dat de Xbox 360 en PS3-versie van de game identiek zijn in content en er geen exclusieve content aanwezig is in de PS3-versie van de game. Toen de site THQ benaderde over het onderwerp kregen ze een niks zeggende ‘geen commentaar’ terug. Wat er is gebeurd met de zogenaamde exclusieve modus is dus maar de vraag.

Boxshot Saints Row: The Third

Saints Row: The Third

Releasedatum:
18-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
THQ
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    6 XP
    Aenthropologist's avatar

    Aangezien de Whored Mode relatief laat aangekondigd is ben ik geneigd te denken dat deze dildo mode geëvolueerd is naar Whored en werd Whored gezien als een te belangrijk iets om weg te laten op de birthconsole van de serie, maar dat is mijn theorie. 🙂

  2.    1216 XP
    nis156's avatar

    Dus hij is niet exclusief maar dat wil toch niet zeggen dat hij niet op de ps3 versie komt? Hij komt maar niet alleen voor de ps3 en xbox360.

Laatste Saints Row: The Third DLC gaat naar Saints Row 4
Zondag Budgetdag – Games – 30 Juni
THQ veiling geruchten: South Park naar Ubisoft, Saints Row naar Koch en Relic Entertainment naar SEGA
Saints Row: The Third is 5.5 miljoen keer verkocht