De man achter Metal Gear Solid: Rising zit op Twitter

Kojima is misschien wel de grootmeester van hypes opbouwen. Een gigantische timer klok telde af voor de aankondiging van twee gloednieuwe MGS titels een tijd terug. Eén daarvan hebben we ondertussen grondig door kunnen spelen en kunnen we binnenkort zelfs in HD spelen op onze PS3, Metal Gear Solid: Peace Walker. De andere titel was het onverwachte Metal Gear Solid: Rising. Rondom deze titel is het ongelofelijk stil de laatste tijd en afgelopen gameshows was de game niet aanwezig. Gaat het allemaal nog wel goed met Rising?

Daar kun je nu achter komen door de man achter de game te volgen op Twitter. Konami’s Yuji Korekado heeft zichzelf op het social media ingeschreven en zal gebruik gaan maken van Twitter om onder andere updates over zijn games te schrijven. Zo laat hij meteen weten dat de Zone of the Enders HD Collection flink op weg is! Over Rising blijft hij helaas stil en hij meldt dat hij nog niet weet hoeveel hij over de game zal gaan tweeten. Is dit wellicht een teken dat de productie van de game minder vlekkeloos gaat als we hopen?

Wil je de man volgen op Twitter dan kan dat via deze link. Helaas heeft Korekado nog geen Engels Twitter account, dus tot dan zullen we het nog even moeten doen met de Japanse versie.

Boxshot Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance

Releasedatum:
22-02-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:
 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Rising lijkt me een hele vette game. 100% zeker dat ie op de Move komt. Ik hoef de move niet, maar het lijkt me echt een Move Game.

 2.    65 XP
  Q2012's avatar

  Ook dit deel zal waarschijnlijk een waar spektakel worden.

 3.    5406 XP
  7th-son's avatar

  gegarandeerd dat deze game in mijn collectie komt!

 4.    3140 XP
  moes's avatar

  dat je heel precies kan bepalen hoe je met je zwaard wil zwaaien vind ik zo tof gedaan bij deze metal gear solid. Dit noem ik pas innovatie. Ben benieuwd hoe deze game in zn geheel gaat worden. 2012 komt tie uit tog?