Zondag Budgetdag – Games 20 november

RAGE

Rage is een first-person shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst, nadat de asteroïde Apophis op aarde is ingeslagen. Om de beschaving te redden, werden er voor de impact onder de grond Arks gebouwd. Dit zijn capsules waarin mensen in slaap worden gehouden en waarin belangrijke kennis ligt opgeslagen, om de mensheid honderd jaar later weer op te bouwen.

De speler is de enige in zijn Ark die de honderdjarige slaap heeft overleefd. Wanneer hij buiten stapt, ontdekt hij dat veel mensen die tijdens de impact buiten waren, de ramp hebben overleefd en dat gevaarlijke mutanten door de dode steden struinen. De wereld van Rage is vrij begaanbaar; spelers gaan en staan waar zij willen, zowel te voet als in verschillende, naar eigen wens aan te passen, voertuigen kunnen zij door deze wereld reizen.

Onderweg ontmoeten ze allerlei personen voor wie ze missies kunnen uitvoeren. Zo zullen spelers races moeten doen en invallen doen in vijandelijke gebieden. Op hun avontuur worden ze aangevallen door verschillende bendes, mutanten en de troepen van de regering. Deze mysterieuze overheid wil met harde hand de controle nemen over aarde en zijn toekomst bepalen.

Prijs: €25,-
Verzendkosten: €1,95
Link: OnlineGamerShop
iDEAL: Ja

L.A. Noire

Het verhaal van L.A. Noire speelt zich af aan het eind van de jaren ’40 in Los Angeles, nog voordat er snelwegen waren. Naoorlogse corruptie, drugs en jazz waren in die tijd alom vertegenwoordigd en die zaken bepalen dan ook de achtergrond van de game voor een belangrijk deel.

L.A. Noire combineert achtervolgingen, schietgevechten, onderzoek en een complexe verhaallijn om de speler in de game te trekken. In dit verhaal, dat een open einde heeft, is het aan de speler om een aantal brute moorden op te lossen. Dit doet hij onder andere door plaatsen delict te onderzoeken, op zoek te gaan aanwijzingen en bewijsmateriaal en mensen te ondervragen.

Het spel maakt gebruik van een speciale techniek die de gezichten van acteurs natuurgetrouw overzet naar de game. Zo kan een speler het gezicht van een gesprekspartner bij een ondervraging goed analyseren om te bepalen of hij de waarheid spreekt of liegt. Ook kan het gedrag van zo iemand aanwijzingen geven voor hoe hij het beste aangepakt kan worden. De ene persoon breekt wanneer je hem onder druk zet, een ander moet juist met fluwelen handschoenen aangepakt worden.

Prijs: €29,5-
Verzendkosten: €2,-
Link: 4evergames
iDEAL: Ja

PS3 Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition

Na een moeizame ontwikkelperiode van meer dan tien jaar, komt de opvolger van Duke Nukem 3D uit 1996 uit. Duke Nukem Forever zet de speler wederom in de laarzen van grofgebekte machoman Duke Nukem. Net als de vorige keer neemt hij het op tegen hordes aan buitenaardse wezens om de aarde, en zijn mooie vrouwen, te redden.

De sigaarrokende blonde alfaman zet zijn zonnebril weer op en grijpt naar zijn wapens. Naast het bekende arsenaal aan shotguns, pistolen en machinegeweren kan de Duke ook gebruikmaken van buitenaardse wapens. Denk bijvoorbeeld aan de Shrink Ray waarmee Duke zijn vijanden kan laten krimpen om ze vervolgens plat te stampen.

Zoals het een Duke Nukem-game betaamt is Forever een groffe First Person-shooter met een flinke dosis, vaak volwassen, humor. Zo scheldt de Duke zijn vijanden uit, vertelt hij graag hoe goed hij zichzelf vindt en kan hij vieze boekjes doorbladeren. Komt hij een whiteboard tegen, dan kan de speler hier tekeningetjes op maken. Of dat iets braafs is, of iets schunnigs, bepaalt hij uiteraard zelf.

Prijs: €20,-
Verzendkosten: €1,95
Link: Bartsmit
iDEAL: Ja

· Verzamelaars buste van de grootste alien ass-kicker aller tijden
· Genummerd, limited edition, certificaat van echtheid
· 100 pagina’s dik boek met harde kaft: The History, Legacy & Legend: Duke Nukem Forever Art from the Vault
· Duke Nukem Forever serie ansichtkaarten· Duke Nukem Forever radioactief sticker
· Duke Nukem Forever stripboek (verzamelaarseditie)
· Duke Nukem Forever bouwpakketje van Duke met een alienkop in z’n hand
· Duke Nukem Forever poker chips
· Duke Nukem Forever mini kaartspel
· Duke Nukem Forever dobbelstenen met radioactief symbool

12 reacties

 1.    3750 XP
  vinnie1234's avatar

  Oke nu wil ik die Duke wel :O

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @vinnie1234:

  geloof me nog steeds zonde van je geld XD

 3.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @Saidddd
  Koop de set en verkoop de game voor 10E :’)

 4.    92 XP
  PrimeNL's avatar

  @saidddd93 Lol! Maar t is wel waar. Duke zuigt…

 5.    149 XP
  Pipi's avatar

  Hmm mij lijkt het wel grappig!

  Thnx voor de tip. Duke nukem ballz of steel edition is besteld 😀

 6.    272 XP
  -THA-davy's avatar

  hmm ik had duke nukem vorige week al besteld maar de graphics enzo daar moet je niet op letten want die zijn gewoon poep,maar het gaat gewoon om de lol in het spel, het grappige enzo.

 7.    3140 XP
  moes's avatar

  een game met graphics uit het jaar 4000 voor christus voor 60 euro? NEE !
  een heel pakket met allemaal vette shit erin inclusief de game voor 20 euro? JA !!

 8.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik ga voor range

 9.    1377 XP
  xFatalz's avatar

  DUKE !!!

 10.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Duke pakket is erg aantrekkelijk, maar ik ga voor Rage.

 11.    149 XP
  Pipi's avatar

  Vandaag binnen gehad, bijna zonde om alles eruit te halen zoals het erin zit. Maar ff wachten tot skyrim is uitgespeelt en bf3 singleplayer. (trophies hunter). 😀

 12.    149 XP
  Pipi's avatar

  Vandaag duke binnen gehad, bijna zonde om alles eruit te halen zoals het erin zit. Zo netjes verpakt. Maar ff wachten tot skyrim is uitgespeelt en bf3 singleplayer. (trophies hunter). 😀