Vodafone wordt partner van de PS Vita als het om 3G gaat

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4eca6c2f8c06f.jpg

De release van de PS Vita komt alsmaar dichterbij, 22 februari ligt die namelijk in de winkels. Er zal een WiFi-versie op de markt komen en een 3G-versie. Deze laatste versie heeft ook de mogelijkheid tot GPS en het gebruiken van een 3G-netwerk via een SIM-kaart. Voor de 3G heeft Sony een aantal partners, in Amerika is dit AT&T en Japan NTT DoCoMo en voor Europa zal dit Vodafone worden. Engeland, Ierland, Italie, Duitsland, Spanje, Portugal, Australie, Nieuw-Zeeland en Nederland zijn de landen waar de PS Vita 3G aangeraden wordt met Vodafone.

Wanneer je een PS Vita 3G koopt zal er een Vodafone SIM-kaart bij zitten, die je in staat stelt om meteen online te gaan. Ook zal het mogelijk zijn om een PS Vita bij Vodafone te kopen met abonnement.

Jim Ryan, President & CEO bij Sony Computer Entertainment Europe had het volgende over de partnerschap te zeggen

“With social gaming and connectivity at the heart of PlayStation Vita it is important that we partner with a market leading network provider, to ensure users have a high quality 3G experience.”

“Partnering with Vodafone will enable PS Vita users in the selected countries to always be connected with their PlayStation life, friends and games, wherever they are.”

11 reacties

 1.    1937 XP
  elazzja's avatar

  Ik vraag me af wat het hier in België zal worden. Zelf hoop ik op Mobistar maar ik denk Proximus omdat zij de Vodafone partner zijn dacht ik.

 2. crew Management -    4817 XP
  M4GN3T's avatar

  @elazzja: Dacht dat Mobile Vikings de dochter was van Vodafone?

 3.    248 XP
  KingOfPop1981's avatar

  Netjes. Als het beetje fatsoenlijke prijs krijgt gooi ik er wel een simkaart in.

 4.    144 XP
  Playdutch's avatar

  Als het net zo duur wordt als internet op de ipad,
  Zal dit voor mij iig niet interesant gaan worden.

 5.    1489 XP
  lilrobbie22's avatar

  ben benieuwd naar de prijs

 6.    1937 XP
  elazzja's avatar

  @M4GN3T: Dat kan best zijn. In België had Vodafone vroeger 25% van de aandelen. Die zijn nu in handen van Belgacom maar Vodafone en Proximus zijn nog partners dacht ik. Zeker met 3G internet in het buitenland wordt er bij Proximus Vodafone gebruikt.

  Mobile Vikings is ook niet echt groot hier. Het zijn vooral Mobistar, Proximus en Base. Telenet probeert ook op te komen nu als telefoonprovider. Zelf ben ik abonnee bij Mobistar dus had liever ook dat de Vita bij Mobistar komt maar ik denk dus dat alleen proximus deze zal verkopen.

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ben benieuwd of hier ook een datalimiet op zit.

 8.    3750 XP
  vinnie1234's avatar

  @Myx:

  Spel spelen kost je 500 mb xD. Ja na 2 keer spelen ABO op. Extra bij betalen mensen xD. Dat zou lekker geld verdienen zijn. Of limiet van 200 mb. Op halve potje. Jammer data op lol.

  Zijn maar gewoon getallen xD

  Heb al 2 Abbo bij Vodafone daar hou ik het bij

 9.    102 XP
  Ps3vanolaf's avatar

  Wat je vaak ziet is dat er een logo op het apparaat van de provider op word gezet (heb ik het over telefoons) zolang dat maar niet zo is bij de vita

 10.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  De WiFi-versie heeft toch ook de mogelijkheid tot GPS ?

 11.    102 XP
  Ps3vanolaf's avatar

  De WiFi versie heeft geen GPS net zoals de iPad wifi versie die heeft dat ook niet