Derde map pack voor Killzone 2 wordt bevestigd én ontkend!

Eerder vandaag meldde wij dat de PlayStation 3 exclusive Killzone 2 een derde map pack zou krijgen. Dit omdat er trophies zijn toegevoegd die erop wijzen dat er met deze derde map pack twee nieuwe maps en twee nieuwe wapens komen. Maar tot onze verbazing, en als je verder leest tot de jouwe ook, wordt deze bevestig én ontkent tegelijk.

De officiële Japanse PlayStation website heeft namelijk vandaag laten weten dat de ‘Napalm and Petrusite’ map pack uitkomt op 23 juli aanstaande voor ¥ 800,- oftwel € 5,99. Deze map pack bevat de maps ‘Suljeva Cliffside’ en ‘Arctower Landing’, de Blotgun en de Flametrowher. Maar aan de andere kant heeft Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) laten weten dat ze niet bezig zijn met een derde map pack.

“We’ve only just released the 2nd map pack (Flash & Thunder), and haven’t made any announcements about, or have plans to release a 3rd, at this moment in time.”

Dit verbaast ons niet alleen, maar brengt ook verwarring met zich mee. Hopelijk krijgen we snel een definitief antwoord van SCEE en mogen we de derde map pack voor Killzone 2 snel downloaden vanuit de PlayStation Store.

7 reacties

 1.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Hmm, ik denk dat er wel een komt :). Alleen hoop ik dat deze is gratis is :).

 2.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Begint anders wel duur op te lopen… ‘k hoop dat ze een soort booster/combo pack releasen met alle maps erin voor een leuk prijsje 😛

 3.    194 XP
  little big planet's avatar

  sony onkent dat hij in de maak is om dat hij al af is 😛

 4.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  goh dat is lekker 😛

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Denk wel dat die komt en ook voor die prijs

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik hoop het ik hou van de Blotgun <3 😛

 7.    80 XP
  trybenga's avatar

  weer voor 6 euro, 2 maps. doe eens normaal..