We zijn op het moment met trots de best bezochte en populairste onofficiële PlayStation Community van de Benelux die de concurrentie ver achter zich laat. Met de introductie van alweer versie  5 van de website hebben we dan ook weer een grote stap vooruit gedaan. Aangezien we niet stil willen blijven staan zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met het onderhouden van de site. Je zal merken dat het werken bij PSX-Sense ontzettend leuk is en je er veel van kunt leren.

Beschikbare posities

We twee posities beschikbaar bij PSX-Sense.nl. Mocht je echter van mening zijn een goede bijdrage aan PSX-Sense te kunnen leveren d.m.v. het uitvoeren van een eigen idee of rubriek, aarzel dan niet om ons te mailen.

Redactie
De redactie van PSX-Sense staat dagelijks paraat om te bloggen en onze bezoekers van het laatste nieuws te voorzien. Ook ben je vrij om uitgebreidere artikelen te maken zodat je ook je eigen mening af en toe kwijt kan. PSX-Sense is absoluut geen doorgeefluik van persberichten en we ontvangen je dan ook graag met open armen als je uitgebreider wil bloggen over gamesindustrie.

Moderator
Een moderator is verantwoordelijk voor het feit dat de reacties op het forum en frontpage niet bestaan uit alleen maar flamewars en fanboy-gedrag. Je houdt het forum nauwlettend in de gaten en je bent zelf ook zeer actief op PSX-Sense met het reageren en posten van topics en forumposts.

Profiel

Om bij PSX-Sense te kunnen werken moet je aan een aantal eisen voldoen. Qua tijd vragen we niet ontzettend veel van je maar we verwachten toch wel dat je soms bereid bent even een aantal uren per week in PSX-Sense te steken.

  • Ervaring is gewenst maar geen vereiste, dit geldt voornamelijk voor de redactionele functie.
  • Dagelijks heb je tijd om ongeveer een uur of meer aan PSX-Sense te besteden.
  • Je neemt je functie serieus
  • Je bent ouder dan 16 jaar
  • Minimaal HAVO

Wat bieden wij

Natuurlijk gaat voor niets de zon op, dit begrijpen wij ook wel. We zijn echter nog niet in staat om onze medewerkers te kunnen betalen, tenminste, nog niet. Het is alleen voor gamesites heel moeilijk echt geld te verdienen en het geld wat we hebben, wordt er meestal ook meteen weer ingestoken in de vorm van apparatuur, hosting, perstrips, verzendkosten en andere zaken. Dit betekent echter niet dat je helemaal niets krijgt.

  • Een goede vermelding op je C.V., PSX-Sense is namelijk een publicatie van het geregistreerde uitgeversbedrijf Rootbeat
  • Je maakt deel uit van de meest bezochte PlayStation-blog van Benelux
  • Je kan mee op pers-trips (goodiebags!)
  • Als je redacteur bent ontvang je op regelmatige basis (gratis) games om te reviewen, deze mag je houden
  • Een unieke kans om vanuit je eigen bureaustoel werkervaring op te kunnen doen
  • Inside information en een kijkje achter de schermen bij PSX-Sense

Hoe solliciteren

Je sollicitatie indienen kun je doen per e-mail naar Roy Wijkstra ([email protected]). Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert wordt deze doorgestuurd naar de desbetreffende persoon die daar over gaat. De opbouw van je sollicitatie mag je zelf bepalen, vergeet echter niet eventueel relevante ervaring te vermelden en natuurlijk wie je bent. Het bijsluiten van een C.V. is geen vereiste maar geeft ons wel een beter beeld van wie je bent.