UFC 100

UFC 2009: Undisputed is een regelrechte hit geworden. THQ heeft goede zaken gedaan met de game en zijn nog lang niet klaar. Zo werd er eergisteren een nieuwe patch aangekondigd en gaan ze vrolijk verder met het promoten van de game. Zeker nu er ook een speciaal event staat gepland voor morgen, want dan is het de 100ste Fight Night in de historie van de UFC.

Morgenavond zijn er twee titelgevechten met daaromheen nog veel meer gevechten. Zo kun je onderrand hét gevecht van de avond zien, die tussen huidige UFC World Champion Brock Lesnar en uitdager Frank Mir om het UFC World Championship. Daarnaast zijn er nog twee main events. Die van George ST-Pierre tegen Thiago Alves om de UFC welterweight champion en Dan Henderson tegen Michael Bisping. Kijk hier verder voor dit speciale event welke in het Mandalay Bay Events Center in Las Vegas, Nevada, Amerika wordt gehouden.

Maar nu ter zake, want THQ heeft voor dit speciale event een gameplay trailer gemaakt in van UFC 2009: Undisputed. Hierin zie je een paar matches nagespeeld worden die al zijn geweest in de echte octagon. Bekijk de speciale UFC 100 van de game nu hieronder en geniet van de werkelijk gespeelde matches nu in UFC 2009: Undisputed nagespeeld.