Driver San Francisco

De legendarische Driver-serie is terug met een compleet nieuw deel! Het verhaal speelt zich een aantal maanden na de gebeurtenissen uit Driv3r af. Hoofdpersoon John Tanner ligt in een coma na het ernstige auto-ongeluk in het derde deel. Driver: San Francisco speelt zich dan ook volledig in de droomwereld van Tanner af! De Amerikaanse metropool San Francisco is tot in de kleinste details nagebouwd in Driver: San Francisco. De straten bevatten honderden auto’s waaronder een aantal iconische bolides uit bekende films. Zo kun je onder andere achter het stuur van de DeLorean uit ‘Back to the Future’, Shelby GT500 uit ‘Gone in 60 Seconds’ en Dodge Charger R/T uit de film ‘Bullitt’ stappen!

Doordat Driver: San Francisco zich af in de droomwereld van Tanner afspeelt, kunnen er een aantal innovatieve elementen worden geïntroduceerd. In Driver: San Francisco is het mogelijk om als Tanner razendsnel tussen rijdende auto’s wisselen. Zo kun je gemakkelijk de politie op het verkeerde been zetten door direct een tegemoet komende auto over te nemen!

Prijs: €15,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Sniper: Ghost Warrior

Sniper: Ghost Warrior plaatst je in de schoenen van een scherpschutter in Zuid-Amerika. Op het eiland Isla Trueno word je losgelaten om op slinkse wijze de vijanden uit te schakelen. Deze realistische sluipschutter-simulatie vraagt het uiterste van je concentratie en precisie!

Je zult in Sniper: Ghost Warrior geluidloos te werk moeten gaan en in alle stilte de ideale positie moeten kiezen om vervolgens je schot aan te leggen. De missies van Sniper: Ghost Warrior zijn erg afwisselend en bieden zowel actie als momenten waarop je stilletjes moet sluipen.

Kijk uit dat je tegenstander je niet opmerkt, terwijl jij voorzichtig de windrichting, snelheidsafname van de kogel en andere berekeningen bepaalt. Pas wanneer alles juist is ingesteld, wordt het tijd om voorzichtig de trekker over te halen om daarna als een goedgetrainde militaire expert je snel uit de voeten te maken.

Prijs: €29,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Tony Hawk Shred

‘Tony Hawk Shred’ is een game waarbij spelers zelf op een board moeten gaan staan. Een speciale controller in de vorm van een skateboard of snowboard moet het mogelijk maken om het spel echt zelf te spelen.

Speciale sensoren op diverse locaties van de controller maken het mogelijk om speciale handelingen te herkennen. Zo kan je het skateboard beetpakken, afzetten om vaart te maken en moet je je balans bewaren om echt op het board te blijven staan.

Met ‘Tony Hawk Shred’ wordt de grens tussen het echte boarden en de virtuele versie enorm vaag. In de game staat jouw eigen carrière op een skateboard of snowboard centraal. Het is dan ook jouw taak om te laten zien dat je goed genoeg bent om de held van de skiberg of de skatebaan te worden!

Prijs: €19,99
Verzendkosten: €1,95
Link: Intertoys
iDEAL: Ja