Er heerste nogal wat verwarring rond de derde map pack van Killzone 2, was hij nou wel of niet bevestigd? Vandaag is er een einde aan deze verwarring gekomen.

Op Sony’s officiële PlayStation Blog is er vandaag een nieuwe blogpost verschenen waarin de nieuwe patch van Killzone 2 wordt aangekondigd. Ook het nieuwe DLC pack van Killzone 2 is bevestigd door de eerste nieuwe feature uit het lijstje:

Code support for DLC pack III “Napalm & Cordite”. The update will enable players to create games with the newest maps “Suljeva Cliffside” and “Arctower Landing”

De nieuwe patch zal 91MB groot zijn en zal over de hele wereld tegelijk te downloaden zijn. Waarschijnlijk komt er een downtime van 2 uur. Door de patch zullen er onder andere nieuwe trophies toegevoegd worden, ook zul je voortaan gedetailleerde informatie te zien krijgen terwijl je aan het zoeken bent naar games.

Niet alleen worden er nieuwe laadschermen geïntroduceerd ook zullen er een aantal vernieuwingen aan de site van Killzone 2 worden aangebracht. Waaronder aankomende tournamenten die je in je clan’s kalender kunt vinden, ook zijn ze bij “My Killzone upcoming events” te vinden en in het “communication center” van je clan.

De volledige lijst met functies en bug fixes is hier te vinden.