Vandaag is het Cyber Monday, talloze aanbiedingen bij vele webshops

In Amerika heb je altijd de vrijdag na thanksgiving een dag waarop talloze winkels flinke aanbiedingen houden. Deze dag noemt men Black Friday en dit is dan ook de drukste shopping dag van het jaar. Maar, tijden veranderen tegenwoordig en shoppen via internet is populairder dan ooit. Voor mensen die dan ook geen zin hebben om naar de winkel te gaan, is er Cyber Monday. Deze dag zetten webshops allemaal aanbiedingen online en dat is natuurlijk altijd leuk.

Nu is deze dag niet zo bekend bij het Nederlandse publiek, maar er zijn genoeg buitenlandse webshops voor ons. Zo heb je de Engelse webshops als Play.com, Amazon.co.uk en MyMemory  samen met talloze anderen. Let vandaag dus goed op en deel leuke deals met betrekking tot games, TV’s etc. hieronder in de reacties. Als we elkaar helpen kan het een mooie shopdag worden!

7 reacties

 1.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Nice! Hopen dat t wel leuke aanbiedingen zijn 😀

 2.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Niet dat t echt bij Cyber Monday hoort maar Bartsmit, Intertoys, Eplaza en Bol.com rekenen tot de Sinterklaas geen verzendkosten. Wehkamp heeft 10% korting op spellen.

 3.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Ok dan! 🙂
  Bedankt voor de tip!

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik ben van plan om mijn monitor te vervangen voor een lED tv dus dit komt wel mooi uit.

 5.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Als iemand nog een Wehkamp waardebon van 10 euro wil (code), stuur me een PM. Als ik dan thuis ben geef ik em weg :). Ik koop namelijk eigenlijk niets bij Wehkamp maar omdat ik een x op de site had geregistreerd kreeg ik em in de mail. Geldt tot 4 december bij een minimale besteding van 50 euro.

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Jij wilt mij fles heer boven!!.. Geintje

 7.    81 XP
  Babyvet's avatar

  @xDELTAx: Heb interesse in de Wehkampbon…Had je hem nog, hoor het graag