Skyrim patch 1.02 vanaf nu te downloaden en fixt ‘stutter’-bug

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ed39ad6a2771.jpg

Gebruikers van het Skyrim forum melden dat patch 1.02 te downloaden is voor het spel. Bethesda’s PR-manager Pete Hines meldt dat de patch “long-term play on PS3,” verbeterd. Gebruikers vertellen echter dat de ‘stutter’-bug verholpen is, een bug die had te maken met de grootte van de savegame. Wanneer savegames namelijk dermate groot werden, was het renderen van de game zeer traag.

5 reacties

 1.    428 XP
  Djives's avatar

  Ik zit nu met mijn savegame op meer dan 8mb. Het is wat beter geworden maar nog niet optimaal. Van mij mogen ze wel eens oplossen dat die draken skeletten uit de lucht komen vallen.

 2.    148 XP
  romain1213's avatar

  @Djives Dan moet je die draken helemaal leeghalen als je ze dood
  pak de scales en bones en stop die in een of andere kist
  en gebruik ze voor ‘dragon armor’

 3.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Geweldige game maar er moet meer veranderen. Er zijn erg veel bugs en de game moet kunnen quicksaven zoals op de pc. In een knop dus!

 4.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  @romain1213: stop die in een of andere kist…Als ik voorwerpen in een kist/kast doe “verandert na verloop van tijd, de kleur van de naam van het voorwerpen in rood” weet niet wat het inhoud ‘maar ben bang dat na verloop van tijd je voorwerpen verdwijnen’. (Xbox360)

 5.    148 XP
  romain1213's avatar

  @ps3dennis: Das miss een bug op xbox maar meestal als ik een draak dood is er dichtbij wel een dragon altar dus daar doe ik ze altijd in een kist of in me huisje in solitude 😛